علی اصغر غفاری زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین شده توسط جهاد دانشگاهی در استان در حال برگزاری است.
وی افزود: این طرح با هدف شناسایی مشاغل خانگی، شناسایی و جذب شاغلین این حوزه و تلاش برای ارتقاء سطح دانش آنها در حال انجام است. این طرح همچنین با هدف کمک در راستای پایدارسازی این گونه مشاغل و ایجاد زنجیره های ارزش طراحی شده است.
غفاری زاده با بیان اینکه مقدمات اجرای این طرح از سال ۹۸ کلید خورده و پس از انجام مطالعات اولیه و مزیت شناسی در سطح استان ها رسما از سال ۹۹ در ۳۱ استان کشور آغاز شده است، افزود: تا امروز ۳۰۳۰ نفر در استان مرکزی در این طرح ثبت نام کرده اند.
وی گفت: با توجه به دستورالعمل های مربوطه، در حال حاضر دبیرخانه این طرح در جهاد دانشگاهی با همراهی اداره کل تعاون توانسته نسبت به شناسایی ۱۴۰ نفر پیشران یا افراد سرآمد در رشته های محتلف از بین شرکت کنندگان اقدام کند .
وی سهمیه استان مرکزی در این طرح در حوزه های شناسایی، خدمت رسانی و اتصال به پیشران به عنوان بخشی از بازار را ۲۰۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: تا این لحظه ۲۰۴۰ نفر به پیشران ها اتصال پیدا کرده اند .
وی گفت: همچنین در قالب اجرای این طرح، ۱۲۳۰ نفر از آموزش های عمومی در حوزه های کسب و کار بهره مند شده اند و ۹۵۰ نفر آموزش های تخصصی و ۳۵۰ نفر نیز آموزش های مهارتی را پشت سر گذاشته اند.
به گفته وی، جذب و هدایت ایده های جدید در حوزه مشاغل خانگی و حمایت از آنها تا تبدیل شدن به شرکت های دانش بنیان از اهداف و برنامه های جهاد دانشگاهی در استان است که امیدواریم با حمایت اداره کل تعاون و دستگاه های مرتبط و بالادستی، این مهم نیز بعد از اتمام طرح محقق شود.
انتهای پیام