استاندار تهران مطرح کرد:

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای احداث کمربندی قلعه نو از محل ارزش افزوده شهرستان ری

استاندار تهران گفت: مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه از محل ارزش افزوده شهرستان ری برای احداث کمربندی قلعه نو اختصاص یافته است و پس از تعیین مجری پروژه ، عملیات احداث آن شروع خواهد شد.

محسن منصوری استاندارد تهران امروز ۲۰ مهرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به احداث کمربندی قلعه نو، اظهار کرد: مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه از محل ارزش افزوده شهرستان ری برای احداث کمربندی قلعه نو اختصاص یافته است و جزو معدود پروژه های است که اعتبار آن وجود دارد و منتظر تخصیص اعتبار نیستیم.

وی گفت: بنا بود این پروژه به سازمان همیاری ها سپرده شود که یک مجموعه وابسته به دولت می‌باشد، لذا قرار بود ملاحظاتی دستگاه های نظارتی داشتند که ممکن است این مجموعه در فرایند اجرای کار دچار مشکلاتی شود و اگر مجموعه دستگاه دیوان محاسبات و سازمان بازرسی موافقت کنند، سازمان همیاری شهرداری های استان تهران متولی این پروژه خواهد شد و در غیر این صورت اداره کل راه و شهرسازی استان تهران متولی پروژه می شود و عملیات احداث آن را شروع خواهد کرد.

استاندار تهران افزود: در حال حاضر در زمینه متولی مجری پروژه بحث و گفت و گوهایی انجام می‌شود که اگر آن اولویت اول اجرایی نشود دستگاه اجرایی کار تغییر خواهد کرد که امید می‌رود کار به سرانجام و دنبال شود.

منصوری با اشاره به احداث کمربندی جنوبی ورامین بیان کرد: شهرداری ورامین بخش هایی از پروژه احداث کمربندی جنوبی ورامین را اجرا و پیگیری می‌کند تا پروژه اتمام یابد و ما نیز اختصاصا دنبال خواهیم کرد تا سرعت اجرای این پروژه تسریع پیدا کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۰ مهر ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1401072010440
  • خبرنگار : 50291

برچسب‌ها