مرور تاریخچه و اهداف کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

سی و ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی که از ۱۷ مهرماه کار خود را آغاز کرده است تا ۲۲ مهرماه سال ۱۴۰۱ با موضوع "اتحاد اسلامی، صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام، راهکارهای اجرائی و اقدامات عملیاتی" برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در سی‌وششمین دوره از کنفرانس وحدت از ۶۰ کشور دنیا و ۲۰۰سخنران به صورت حضوری و غیرحضوری حضور خواهند دارند.

تاریخچه

به دنبال اعلام هفته وحدت از سوی بنیان گذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (قدس سره) و بر اساس راهبرد جمهوری اسلامی ایران در تقویت وحدت اسلامی بین مسلمانان، تصمیم به برگزاری کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، توسط متولیان و مسئولان امر گرفته شد. از سال هزار و سیصد و شصت و نه سازمان تبلیغات اسلامی متولی برگزاری چهار دوره از این کنفرانس بوده اما پس از تأسیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی که به دستور مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) صورت گرفت و رسالت تقریبی آن، اجرای این مهم بر عهده مجمع گذاشته شد.

اهداف

هدف از برگزاری کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، ایجاد اتحاد و همبستگی در بین مسلمانان، همفکری علماء و دانشمندان جهت تقریب دیدگاه‌های علمی و فرهنگی آنان ونیز بررسی و ارائه راهکارهای عملی جهت دستیابی به وحدت اسلامی و تشکیل امت واحده در جهان اسلام و حل مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه‌ کارهای مناسب در این خصوص است.

مهمانان

مهمانان کنفرانس بین المللی وحدت از بین شخصیت‌های فرهیخته، علماء و مفتیان و شخصیت‏های سیاسی کشورهای اسلامی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر مجامع علمی و فرهنگی داخل و خارج کشور انتخاب می‌شوند. تاکنون صدها متفکر، عالم، اندیشمند و فعال فرهنگی و اجتماعی و سیاسی، از سراسر جهان و جمع کثیری از علماء و متفکران شیعه و اهل سنت از مناطق مختلف کشور در این کنفرانس شرکت کرده و به ارائه مقاله، سخنرانی و بیان دیدگاه‌های خود پرداخته‌اند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۰ مهر ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1401072010259
  • خبرنگار : 71461