به گزارش ایسنا به نقل از برانکارد، در این متن انواع "کپسول اکسیژن"، نحوه تعیین بهترین اندازه و لوازم جانبی کلیدی برای کپسول اکسیژن را مورد بررسی قرار دادهایم، پس تا پایان همراه ما باشید.
انواع کپسول اکسیژن
کپسول اکسیژن مایع
کپسول اکسیژن مایع یکی از انواع کپسولهای قابل حمل است که شما میتوانید آن را به منزل، بیمارستان یا مکانهای دیگر انتقال دهید و از آن استفاده کنید. مخزنهای کپسول اکسیژن مایع دارای لوله میباشد که میتوانید از آن استفاده کنید. این مخازن بسیار سرد هستند، بنابراین باید در هنگام جابجایی آنها مراقب باشید.
شرکتهای ارائهدهنده این نوع کپسول اکسیژن هر زمان که نیاز باشد مخازن را از شما تحویل میگیرند و بعد از پر کردن مجدد، به شما باز میگردانند.
کپسول اکسیژن فشرده
کپسول اکسیژن فشرده یکی دیگر از انواع کپسولها است که قابلیت استفاده در مکانهای مختلف را دارد. کپسول اکسیژن فشرده دارای یک متمرکز کننده اکسیژن ثابت با یک لوله است. زمانی که به بیرون از منزل میروید، شما میتوانید این مخزن را حمل کنید.
شرکتهای ارائه دهنده این نوع کپسول اکسیژن میتوانند آنها را به صورت از پیش پر شده به شما تحویل دهند، یا اینکه میتوانید آن را خودتان پر کنید و یا از یک دستگاه ذخیره کننده اکسیژن (OCD) استفاده کنید.
کپسول اکسیژن خانگی
کپسول اکسیژن خانگی که یک سیستم متمرکز کننده اکسیژن استاندارد نیز نامیده میشود، در منزل شما قرار میگیرد و به پریز برق متصل میشود. این کپسولها هوا را از اتاق میکشند، نیتروژن و ناخالصیها را از بین میبرند و به شما اکسیژن خالص تحویل میدهند.
با این سیستم شما نیازی به سفارش مخازن کپسول اکسیژن از یک شرکت نخواهید داشت، زیرا از هوای منزل شما استفاده میکند.
اندازههای کپسول اکسیژن
دو مجموعه برای تمایز بین اندازههای کپسول اکسیژن استفاده میشود؛ مجموعه اصلی از یک سیستم حروف الفبای انگلیسی استفاده میکند که با A برای کوچکترین اندازه و E برای بزرگترین اندازه بکار برده میشود.
سیستم نامگذاری جدید با حرف M برای پزشکی شروع میشود و به دنبال آن عددی نشان میدهد که مقدار فوت مکعب اکسیژن موجود در کپسول اکسیژن را نشان میدهد.
چگونه بفهمیم کدام اندازه برای من بهتر است؟
اندازه بهینه به سبک زندگی فرد و نرخ جریان تجویز شده توسط پزشک بستگی دارد. رایجترین سایز M6 است؛ با این حال، اگر فرد روی ویلچر است، یک کپسول اکسیژن E که بزرگتر میباشد ممکن است مناسبتر باشد. یا اینکه اگر فرد فقط برای مدت کوتاهی منزل را ترک میکند و مشکلی از بابت حمل کردن کپسول ندارد، کپسول اکسیژن M4 میتواند گزینه ایدهآلی باشد.
کپسول اکسیژن به چه لوازمی احتیاج دارد؟
برای کپسولهای اکسیژن قابل حمل، چرخها یا گاریهای حمل توصیه میشود. رایجترین کیفها در اندازههای M6 هستند که میتوانند کپسولهای M6 ،M4 و M2 را در خود جای دهند تا کیسههای E که میتوانند به ویلچر یا چرخ متصل شوند.
کیفها یا کیسههای M6 اغلب دارای بند هستند تا کپسولهای اکسیژن کوچکتر را در جای خود نگه دارند. این موضوع میتواند به کاهش عدم نیاز به ذخیره کیفهای جداگانه برای بیماران دارای کپسول اکسیژن کوچک کمک کند. بسیاری از سبکهای مختلف در دسترس هستند که رایجترین آنها کیفهای شانه، کولهپشتی و کیفهای ویلچر است. نوع کیف میتواند بر اساس ترجیح بیمار باشد ولی با این حال توصیه میشود که همیشه کیفها یا کیسهها از مواد غیرقابل اشتعال ساخته شده باشند.
لوازم جانبی نهایی مورد نیاز یک تنظیم کننده یا محافظ است. هنگام انتخاب هر کدام از آنها، به خاطر داشته باشید که دو نوع اصلی شیر در کپسولهای اکسیژن وجود دارد. سبکهای CGA 870 در مخازن با اندازه E و کوچکتر استفاده میشود. شیرهای CGA 540 در کپسولهای اکسیژن بزرگتر و غیرقابل حمل استفاده میشوند. بنابراین شما باید نوع تنظیمکننده یا محافظی را انتخاب کنید که با دریچهی روی کپسول اکسیژن شما مطابقت داشته باشد.
خرید کپسول اکسیژن
فروشگاه اینترنتی برانکارد با ارائه محصولات متنوع در حوزهی پزشکی و سلامت، سعی بر این دارد که شما عزیزان بتوانید انتخابهای مناسبتری داشته باشید. شما میتوانید برای خرید کپسول اکسیژن به وبسایت برانکارد مراجعه کنید.
علاوه بر این، با توجه به نوساناتی که در بازار وجود دارد و بر روی "قیمت کپسول اکسیژن" تاثیر میگذارد، بهتر است قبل از خرید کپسول اکسیژن با کارشناسان برانکارد تماس بگیرید و از آخرین قیمت کپسول اکسیژن آگاهی پیدا کنید.
پس از تماس با شماره تلفن 67306-021 علاوه بر آگاهی از قیمت کپسول اکسیژن، از مشاوره رایگان برای خرید کپسول اکسیژن بهرهمند خواهید شد. کارشناسان برانکارد نکات لازم در مورد خرید کپسول اکسیژن را در اختیار شما خواهند گذاشت.
انتهای رپرتاژ آگهی