حمیدرضا چیت ساز در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی تاسیس کارخانه سیمان اردستان کمک به توسعه اقتصادی شهرستان، آبادانی، معیشت و ایجاد اشتغال برای خود منطقه بوده است. از ابتدای تاسیس این مجموعه، موضوع رفاهیات نیرویهای کارخانه در دستور کار بوده است و مدیران کارخانه در طول سال خدمات و پاداشهایی که در قانون نیست را در جهت تکریم نیروهای خود برای آنها در نظر میگیرند.
وی درباره تجمع کارگران کارخانه سیمان در اعتراض به حق بیمه اضافه سخت و زیانآور، افزود: پرداخت حق بیمه اضافه سخت و زیان آور همانگونه که در قانون مشخص شده، یکسری مراحل و روال قانونی دارد که هر مقدار سهم کارخانه باشد از آن استقبال میکنیم، زیرا معتقدیم موضوع بیمه سخت و زیان آور حق قانونی کارگر است و هیچ قصدی برای از بین بردن آن وجود ندارد.
مدیر کارخانه سیمان اردستان با بیان اینکه تاکنون هیچ نیروی کارخانه سیمان اردستان درخواست کتبی خود مبنی بر دریافت حق بیمه اضافه سخت و زیان آور را نداده است، تصریح کرد: وضعیت اقتصادی کشور باعث شده فروش کارخانه به شدت کاهش پیدا کند، ولی تمام تلاش مدیران کارخانه این است که حق نیروهای کارخانه در بخشهای مختلف ضایع نشود.
چیت ساز گفت: درحال حاضر حدود ۳۵۰ نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در چهار شیفت کارخانه سیمان اردستان مشغول کار هستند و نیروهای این کارخانه ماهانه بهصورت میانگین حدود ۴۰ تا ۵۰ ساعت حق اضافه کاری دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه کارخانه سیمان اردستان یکی از قطبهای تولید سیمان کشور است، خاطرنشان کرد: کارخانه سیمان اردستان با تلاش و پشتکار متخصصین خود در طول شبانهروز حدود ۳۵۰۰ تن کلینکر و ۳۷۰۰ تن سیمان تولید میکند و با توجه به کیفیت محصولات خود، سیمان را به ۱۳ کشور جهان صادر میکند.
مدیر کارخانه سیمان اردستان در خصوص آلایندگی کارخانه سیمان که باعث گلایه ساکنین روستاهای اطراف شده است، گفت: در بعضی مواقع به دلیل اشکالات فنی که در دستگاههای کارخانه پیش میآید فیلترهای سیتسم از دسترسی خارج و باعث میشود مقداری آلودگی در اطراف کارخانه مشاهده شود که در جهت تغییر و تقویت سیستمهای فیلتر کارخانه هستیم. البته وضعیت کارخانه بهصورت آنلاین به محیط زیست متصل است و هر زمانی که سیستم دچار اختلال شود، محیط زیست پیگیر موضوع میشود.
چیت ساز در خصوص مشکلات کارخانه سیمان اردستان گفت: به طور کلی موضوع کمبود سوخت در کارخانههای سیمان کشور از مشکلات اساسی محسوب میشود و سیمان اردستان نیز از این موضوع استثنا نیست. همچنین افزایش چند برابری قیمت تامین قطعات داخلی کارخانه، افزایش هزینههای جاری، عدم وجود زیرساختهای صادرات سیمان و تامین انرژی و سوختهای لازم تولید در فصلهای تابستان و زمستان از چالشهای اساسی این کارخانه است.
انتهای پیام