به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «تحلیل فراوانی دبی سالانه حوضه کرخه در ترسالیها و خشکسالیها»، «لزوم همگرایی تخصصهای مختلف علوم آب جهت حکمرانی شایسته آبخیز»، «معرفی کتاب (توصیف و تحلیل پوشش گیاهی)»، «مروری بر مزایا و معایب تولید و مصرف محصولات تراریخته»، «کلنگها همیشه برای آبادانی به هوا نمیروند کلنگ گاهی گور هم میکند!!»، «گرمایش جهانی، عامل سرعت بخشیدن به انتقال بیماریها»، «معرفی کتاب (بومشناسی مولکولی)»، «روشهای تعیین جنسیت در تاسماهیان»، «دانشگاه به شما کار یاد نمیدهد بلکه راهکار یاد گرفتن را یاد میدهد»، «دستاوردها و فناوریهای شیلاتی»، «معرفی کتاب (ژنتیک ماهیها، جنبههای نظری و کاربردی)» و «مقاله لاتین» عناوین مطالب منتشر شده در این نشریه است.
در بخشی از سرمقاله این نشریه آمده است: «... موضوع قابل توجه این است که منابع طبیعی ما مورد توجه نبودند چه برای مردم و چه برای مسئولین چرا که همیشه به راحتی در دسترس بودند و شاید منفعت مالی بارزی در آنها وجود نداشت و امروزه دیگر به جایی رسیدیم که از بخش، پیشگیری به درمان اورژانسی نیاز است. ... وقت آن رسیده که منابع طبیعی مسالههای مردمی شود و هر شخص در هر جایگاهی که هست این را حق خود بداند که به افرادی که دارند حقی را پایمال میکنند در این زمینه تذکر دهد چراکه همه ما در یک کشتی نشستهایم و زندگی همه ما تحت تاثیر اعمال یکدیگر است. ...»
سحر قلیزاده طهرانی، مدیرمسئولی و سردبیری فصلنامه «آبان» را برعهده دارد و علاقهمندان برای دریافت نسخه الکترونیکی آن میتوانند به کانال @aban_iut مراجعه کنند.
انتهای پیام