علی اصغر جمعه ای رئیس اتاق سمنان در این نشست۶ مهرماه اظهار کرد: استان سمنان در حال حاضر دارای ۱۲ شهرک صنعتی ، ۹ ناحیه صنعتی و ۲ منطقه ویژه اقتصادی است.
وی ضمن معرفی ظرفیت های شهرک های صنعتی استان و واحدهای مستقر در این شهرکها افزود: شهرکها و نواحی صنعتی این استان با کلیه امکانات زیربنایی از قبیل آب ، برق ، گاز و تصفیه خانه فاضلاب در استان جانمایی شده است.
این فعال اقتصادی سمنانی با اشاره به استقرار گمرک در مسیر جاده ابریشم شرق به غرب و امکان حمل و نقل کالا به کشورهای همسایه از طریق شاهراه شرقی کشور گفت: همچنین نزدیکی به بنادر شمالی دریای خزر در استان سمنان ظرفیت خوبی برای فعالیت های اقتصادی است.
جمعهای با اشاره به توانمندیهای صنعتی استان سمنان تصریح کرد: وجود ابر شرکتهای همانند ساخت انواع ترانسفورماتور، خودرو سازی سنگین و سبک شامل اتوبوس، ماشین های راهسازی ، خودروهای سواری، فرآوری معادن همانند سیلس ، کربنات سدیم ، نمکهای باریم و استرانسیوم ، تولید انواع شوینده و شامپو، تولید انواع خوراک دام ،صنایع غذایی شکلات ، کیک و داروسازی در شهرکهای استان سمنان ، این استان را به یک قطب مهم صنعتی و تولیدی تبدیل کرده است.
مدیر شهر اقتصادی خزائن عمان در این نشست گفت: خزائن اولین منطقه اقتصادی و منطقه آزاد است که با مشارکت عمومی-خصوصی- خصوصی (PPP) ایجاد شده است.
وی ادامه داد: "اسیاد" “ASYAD” یک قرارداد حق انتفاع و توسعه با شرکت سرمایه گذاری عمان SAOC (که شرکت دارای مالکیت خصوصی است در رابطه با توسعه این شهر امضا کرده است.
وی اضافه کرد: چشم انداز شهراقتصادی خزائن توسعه یک شهر اقتصادی یکپارچه در سطح جهانی با تمرکز بر بهبود اقتصاد و رفاه کشور عمان است.
رئیس اتاق و هیات تجاری استان سمنان همچنین در این سفر با رضا آل صالح رییس اتاق تجارت عمان دیدار کردند.
به گزارش ایسنا-در این نشست تجاری ظرفیت های سرمایه گذاری طرفین مورد بحث و تبادل قرار گرفت. همچنین در این دیدار اثر نفیس هنرمندان صنایع دستی استان سمنان تقدیم رییس اتاق تجارت عمان شد .
گفتنی است این هیات با ترکیب ۱۵ نفره از بخش های صنایع شیمایی،پلاستیک،غذایی،معادن، ساختمانی ،صنایع دستی و بازرگانی به منظور توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری به این کشور عزیمت کرده است
انتهای پیام