ایسنا گزارش می دهد؛

سرداران بی سر و سرداران بی دست

دین مبین "اسلام" از همان آغازین روزهای رسالت پیامبر عظیم الشأن حضرت محمد مصطفی(ص) رنگ و بوی متفاوتی داشت و برخوردهای قهرآمیز والیان و حاکمان مستبد زمان، مسیر هدایت بشر و ترویج یکتاپرستی را دشوارتر کرده بود، تا حدی که شکنجه اصحاب خاتم الانبیاء (ص) بروی ریگ های داغ بیابان تا بریدن سر مؤمنان در صدر اسلام، خبر از راه پرفراز و نشیب مبلغان دین می داد.

پس از پذیرفتن دین مبین اسلام توسط حضرت خدیجه (همسر حضرت محمد مصطفی(ص)) و امام علی(ع) و سپری شدن حدود ۱۴ قرن از هجرت پیامبر اکرم(ص) از مکه به مدینه و آغاز هجری قمری، دشواری تبلیغ دین اسلام و معرفی کتاب آسمانی «قرآن کریم» همچنان باقی است ولی با همه این سختی ها، آمار مسلمانان جهان به حدود دو میلیارد نفر رسیده که علاوه بر قاره آسیا در سایر قاره های جهان پراکنده شده اند.

ترویج دین مبین اسلام بدون اهدای خون و رسیدن به درجه رفیع «شهادت» ممکن نبود و از زمان ایثار و از جان گذشتگی «یاسر و سمیه» پدر و مادر «عمّار»، یار فداکار و با وفای رسول خدا (ص) و امام علی(ع) آغاز شد و این فرهنگ همچنان ادامه دارد.

بر اساس روز شمار هجری قمری، از سالگرد شهادت امام علی (ع) ۱۴۰۴ سال، امام حسن (ع) ۱۳۹۴ سال و امام حسین (ع) و واقعه عاشورا ۱۳۸۳ سال می گذرد.

با نگاهی اجمالی به شیوه شهادت ائمه اطهار (ع) و بررسی برگه های زرین تاریخ اسلام می توان به این نتیجه رسید "شهادت" یکی از مهمترین شاخصه های ترویج دین مبین اسلام است که پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) از همان نخستین لحظه شهادت امام علی (ع) آغاز و تاکنون تداوم دارد.

در میان ائمه (ع) و شخصیت های شاخص دوران نخستین اسلام، شهادت امام حسین (ع) «با جدا شدن سر مبارک ایشان» و شهادت حضرت اباالفضل (ع) «بیرق دار دین مبین اسلام با جدا شدن دستان» شکلی متمایز به خود گرفت که این واقعه حزن انگیز به عنوان شاخص درس آزادگی، استقامت، ایستادگی و ایثار در راه دین اسلام تحت عنوان «مکتب امام حسین (ع)» همچنان مطرح است.

در «ایران» که به کشور امام رضا (ع) شناخته می شود، این مکتب پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با اهدای خون های بسیاری از هموطنان مؤمن در زیر سایه توجه خداوند متعال و پشت پرچم بیرقداران عصر حاضر «امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری» استوار است و رزمندگان اسلام از همه فرق و مذاهب در راستای دفاع از دین خدا سرها و دستان بسیاری اهدا کرده اند که سرداران بی سر "شهید حاج عبدالله اسکندری" و "شهید محسن حججی" و سرداران بی دست "شهید حاج قاسم سلیمانی" نام آورترین آنها هستند.

سر رزمندگان را با موزائیک می بریدند

"محمدصادق روشنی" جانباز شیمیایی و یادگار دوران دفاع مقدس لشکر ثارالله، با بیان اینکه ما در کنار حاج قاسم سلیمانی، محمدحسین یوسف الهی، مهدی پرنده غیبی، محسن شجره و امیررضا صالحی که همگی به خیل شهدا پیوسته اند، زندگی کرده ایم، خاطر نشان کرد: همه بچه های جبهه برای بقای دین مبین اسلام، برافراشته ماندن پرچم اهل بیت (ع) و برقراری امنیت کشور با جان و دل دفاع می کردند.

وی با اشاره به برخی واقعیت های هشت سال دفاع مقدس، از وقایع "کردستان" و شرایط خاص و منحصر بفرد آن استان به خاطر از دست دادن "پاوه" سخن گفت و افزود: فراموش نمی کنم که کومله‌ها یکی از بچه های شمال را به اسارت درآوردند و در اسارت زجر دادند و برای اینکه بفهمانند جایگاهی در استان کردستان نداریم سرش را به شکل فجیعی با موزائیک بریدند.

این جانباز جنگ تحمیلی به نمونه دیگری از جنایت دموکرات های کومله در آن دوران بر علیه رزمندگان اسلام اشاره کرد و با بیان اینکه آنها با سرنیزه چشمان، دماغ و گوش های اسرا را در می آوردند و سپس آنها را به شهادت می رساندند و پیکر پاک آنها را داخل دیگ آب گرم در معابر عمومی می گذاشتند، تصریح کرد: اینها نمونه هایی از جنایت های دشمنان اسلام و دموکرات های کومله بود که خوف و ترس را در میان رزمندگان ایجاد کنند ولی به خاطر این که ما برای دفاع از دین خدا و رسیدن به درجه رفیع "شهادت" رفته بودیم، کوچکترین ترسی در وجودمان نبود.

روشنی با تأکید بر اینکه همه جنگ در دفاع از مرز و ممانعت از تکه تکه شدن کشور عزیزمان خلاصه نمی شد و رزمندگان ضمن داشتن باور دینی بسیار قوی، کلیه اقوام کرد، ترک، بلوچ، گیلک، عرب و سایر اقوام را خانواده خود می دانستند و اگر جانشان را در این راه گذاشتند فقط ادای دین بود، تصریح کرد: در این مسیر هیچ وابستگی به هیچ گروهی نیست و اگر امام حسین (ع) خون خود را برای دین خدا داد، پس ما هم ادای وظیفه کرده ایم و هیچ منتی به هیچ کس نداریم.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی ویژگی های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: متانتی که حاج قاسم داشت تلمذ از مکتب و ادب امام حسین (ع) بود. حاج قاسم می گفت: «بچه هایی که رفته اند شناسایی، کی برمی گردند؟» می خوابید و صبح می گفت که بچه های شناسایی چه وضعیتی دارند. او با که ارتباط می گرفت؟! بی سیم نبود. ارتباط دلی او با چهارده معصوم بود. می گفت: «فردا فلان اتفاق می افتد»، آنچه می گفت اتفاق می افتاد و کتاب آن هم تحت عنوان «نخل سوخته» با تبیین خاطرات «شهید محمدحسین یوسف الهی» نوشته شد.

محمدصادق روشنی با تأکید بر اینکه حاج قاسم لقب «عارف لشکر» را به «شهید محمدحسین یوسف الهی» داد، به جمله ای از حاج قاسم اشاره کرد که می گفت: «اگر از من بپرسند لشکر ثارالله چند حسین دارد، می گویم یک حسین».

وی در خصوص شهادت رزمندگان اسلام و تشابه شکل شهادت برخی از آنها به شهادت امام حسین (ع) و حضرت اباالفضل (ع) در جدا شدن سر و دست ها، توضیح داد: اگر چیزی را خداوند متعال نخواهد اتفاق نمی افتد و باید یقین داشته باشیم خداوند سبحان می خواهد که این حوادث اتفاق می افتد.

وی در پایان اضافه کرد: «عالِم بشر» به شهادت امام حسین (ع) پیش از شهادت این امام بزرگوار اشاره می کند و وی را سرمایه ای معنوی برای دوام دین خدا قرار می دهد. قطعاً سنت خدا به روی زمین اجرا و این انقلاب به دست صاحب اصلی سپرده خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ مهر ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401070501914
  • خبرنگار :