سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته برای امسال افزایش 95 هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی استان از سوی وزارت جهاد کشاورزی در نظر گرفته شده بود که با تلاشهای انجام شده تا این وقت از سال 102هزار و 418 تن به ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان اضافه شده است.
وی افزود: پیش بینی می شود تا آخر سال با اضافه کردن 150 هزار تن دیگر به ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاروزی استان، در مجموع بتوانیم افزایش 250 هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی را در استان داشته باشیم.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه بیشتر واحدهای جدید صنایع تبدیلی استان در سال جاری سردخانه بوده، گفت: علاوه بر این یک واحد فرآوری خوراک دام، یک واحد فرآوری و بسته بندی خرما و یک واحد بستهبندی خشکبار نیز از ابتدای سال در استان راهاندازی شده است.
وی همچنین با اشاره به فعال شدن فاز دوم کشتارگاه دام ماهیدشت در سال جاری، گفت: فاز اول این کشتارگاه بعد از 12 سال بلاتکلیفی با یک سرمایه گذاری هنگفت بلاتکلیف مانده بود که با تلاش های صورت گرفته در استان طی یکی دو سال گذشته فاز یک این کشتارگاه و امسال هم فاز دوم آن با مجوز صنایع تبدیلی و دامپزشکی فعال شده است.
وی با بیان اینکه در سنوات گذشته واحدهای خوبی در زمینه ذخیرهسازی و بستهبندی محصولات کشاورزی در استان کرمانشاه فعال شده، گفت: انتظار داریم سرمایهگذاران بیشتر در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی پای کار بیایند.
کریمی در ادامه مجموع ظرفیت واحدهای فرآوری، ذخیرهسازی و بستهبندی که تاکنون از دو سازمان جهاد کشاورزی و صنعت و معدن مجوز گرفتهاند را در استان کرمانشاه 5.2 میلیون تن اعلام کرد و افزود: با توجه به اینکه میزان تولیدات سالانه بخش کشاورزی استان حدود پنج میلیون تن است، لذا 200 هزار تن بیش از تولیدات استان ظرفیت ذخیرهسازی، بستهبندی و فرآوری داریم.
انتهای پیام