علی قائم مقامی رییس انجمن مدیران تولید سینما شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی انحمن مدیران تولید سینما، مهدی بدرلو سخنگوی انجمن اعلام کرد: در جلسه اخیر هیات مدیره انحمن، آقای علی قائم مقامی به عنوان رییس انجمن و آقای جلیل شعبانی به عنوان نایب رییس انجمن مدیران تولید سینمای ایران انتخاب شدند.
پیش از این، علی قائم مقامی، نزدیک به شش سال عضو هیات مدیره خانه سینما بود.
ارسال بیش از ۱۰۰۰ فیلم از بالای ۸۰ کشور به جشنواره «زمین»
مزدک میررمضانی، مدیر بخش بینالملل و عضو شورای سیاستگذاری دومین جشنواره «زمین» اعلام کرد که تماشای بیش از ۱۰۰۰ فیلم از بیش از ۸۰ کشور در زمان کوتاه، چالشی واقعی است و میزان آگاهیبخشی و تاثیرگذاری، ارزش هنری و محتوای مرتبط و عمیق، معیارهای انتخاب آثار هستند.
عضو هیاتانتخاب آثار این رویداد سینمایی گفت: «از آنجایی که جشنواره «زمین» موضوعی و متمرکز بر توسعه پایدار است، آثار سینمایی که توانایی نفوذ داشته و تأثیرگذار و جریانساز باشند برای هیاتانتخاب و برای معرفی به هیاتداوران اولویت دارند.»
میررمضانی که سابقه داوری چند جشنواره بینالمللی فیلم عضو شبکه GFN (شبکه جهانی جشنوارههای سبز) را در کارنامه دارد افزود: «بدون شک در انتخاب آثار، دارا بودن استاندارد قابل قبول از نظر کیفیت سینمایی و هنری اهمیت بسیاری دارد اما علاوه بر آن، توانایی انتقال درست ضرورت و مفهوم توسعه پایدار به مردم از جمله ملاکهای انتخاب است.»
او با اشاره به این که در چیدمان هیاتانتخاب به دید مدیریتی و جشنوارهای، دید تخصصی سینمایی و دید مبتنی بر توسعه پایدار توجه شده است خاطرنشان کرد: «با توجه به موضوع محوری دوره دوم یعنی اقتصاد پایدار، مرتبط بودن محتوای فیلمها با این مقوله یک معیار اصلی در انتخاب خواهد بود.»
این کارشناس محیطزیست و توسعه پایدار افزود: «اصولاً کیفیت سینمایی و کیفیت تأثیرگذاری ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با هم دارند اما بارها دیدهایم که فیلمی با کیفیت سینمایی بالا که جوایز بسیاری را به خود اختصاص داده نتوانسته برد زیادی داشته باشد و از سوی دیگر آثار بسیاری بودهاند که در جشنوارههای سینمایی جایزه بزرگی نگرفتهاند اما بین مردم نفوذ و تأثیرگذاری داشته و جریانساز بودهاند.»
او افزود: «جشنواره «زمین» متعهد است که نقشی ترویجی و آموزشی ایفا نماید و بنابراین انتقال تجربیات کشورهای مختلف و نیز مناطق مختلف کشور خودمان در قالب فیلم و نمایش عمومی آنها میتواند برای عموم و همچنین برای متخصصان و دستاندرکاران توسعه آموزنده و قابل استفاده باشد. بنابراین هیاتانتخاب جشنواره درصدد است تا مجموعه فیلمهای انتخاب شده برای نمایش و شرکت در رقابت، مسائل متنوع مرتبط با موضوع کلی جشنواره و موضوع محوری این دوره را پوشش داده و از جامعیت کافی برخوردار باشند.»
میررمضانی استقبال قابل توجه و تعداد بسیار زیاد آثار ارسالی به جشنواره را، هم یک موهبت و نشانه اهمیت و اقبال جشنواره و هم چالشی برای هیاتانتخاب دانست و گفت: «تماشای بیش از هزار فیلم از بیش از هشتاد کشور در زمان کوتاه، چالشی واقعی است اما اعضای هیات انتخاب با تعهد و دقت بالا وظیفه خود را انجام خواهند داد و امیدوارند تا بتوانند بهترین و مرتبطترین آثار را از میان فیلمهای ارزشمند ارسالی در بخشهای مختلف برای پخش عمومی و استفاده مخاطبان گرانقدر و هوشمند جشنواره زمین انتخاب کرده و برای شرکت در رقابت و دریافت جوایز معتبر و باارزش آن، به هیات محترم داوران معرفی نمایند.»
او از کیفیت بالای فیلمهای ایرانی ارسال شده اظهار خشنودی کرده و افزود: «خوشحالیم که سینمای ایران چه در بخش داستانی و چه در بخش مستند و حتی انیمیشن، همپای سینمای جهان پیش رفته و فیلمهای بسیاری با کیفیت بالا تولید شده و به دبیرخانه جشنواره ارسال شدهاند که این جشنواره بهترین فرصت برای دیده شدن آنها و ارزیابی این فیلمها در کنار فیلمهای ساخته شده در اقصینقاط جهان است. امیدواریم یکی از مهمترین رسالتهای جشنواره «زمین» که ارتقاء کیفیت فیلمهای تولیدشده در ایران است محقق شده و همچنین امیدواریم انگیزه بیشتری برای تولید فیلمهای داستانی و آموزشی و تجربی با رویکرد توسعه پایدار در میان فیلمسازان کشور ایجاد کنیم.»
دومین جشنواره بینالمللی «زمین» با موضوع محوری «اقتصاد پایدار» از ۱۶ تا ۲۲ مهرماه سال جاری به دبیری فرهاد توحیدی و به صورت برخط و با امکان تماشای رایگان فیلمها برای همه، برگزار خواهد شد.
بررسی آنونس در سینمای ایران با حضور آرش معیریان
انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی به مناسبت روز ملی سینما دور جدیدی از فعالیت های خود را آغاز می کند.
به گزارش روابط عمومی انجمن، به مناسب روز ملی سینما سایت جدید انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی ایران رونمایی و فعال میشود.
همچنین کانون فیلم انجمن نیز ۲۲ شهریور ماه ساعت ۱۷ به مناسبت روز ملی سینما ۱۵ آنونس از فیلم های ایرانی را به نمایش می گذارد و آرش معیریان فیلمساز ایرانی درباره آنونس سازی در سینمای ایران صحبت خواهد کرد. این برنامه با همکاری فیلمخانه ملی در محل خانه سینما برگزار می شود.
برنامه های کانون فیلم انجمن به طور ماهانه تا پایان سال برنامه ریزی شده و اجرا می شود. برگزاری جلسات تحلیلی نیز پس از نمایش فیلم ها برگزار می شود.
حضور برای عموم علاقهمندان در این برنامه ها آزاد است.
محمد قنبری «پوست مار» را میسازد
پیش تولید تله تئاتر «پوست مار» به کارگردانی محمد قنبری آغاز شد.
المیرا دهقانی، ایوب آقاخانی، جوانه دلشاد، هدی ناصح و رویا فلاح در «پوست مار» به ایفای نقش میپردازند.
این تله تئاتر به نویسندگی ایوب آقاخانی، پنجمین تله تئاتری است که محمد قنبری بعد از «سهم زن»، «یک آشنایی ساده»، «میس جولی» و «شام یکشنبه» کارگردانی میکند.
از این کارگردان «سهم زن» و «یک آشنایی ساده» در سامانه تیوال در حال نمایش است و رایزنیها برای پخش دو اثر دیگر، در بستر پلتفرم، در حال انجام است.
اجرای نمایش «خانه خراب» در پردیس تئاتر شهرزاد تمدید شد
اجرای نمایش تراژیکمدی «خانه خراب» به نویسندگی رضا دادویی و کارگردانی محمدرضا پورحکیمی تا ۲۵ شهریور ماه در پردیس تئاتر شهرزاد تمدید شد.
نمایش «خانه خراب» که قرار بود تا ۱۸ شهریور در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه باشد اجرای آن تا ۲۵ شهریور ماه تمدید شد. این نمایش، پیش از این نیز در تماشاخانه ملک به صحنه رفته بود.
بازیگران این نمایش (به ترتیب ورود به صحنه) امیرکاوه آهنینجان، محمدهادی عطایی، ندا مقصودی، سیروس همتی، سیدرضا علوی، حامد سوری، وحید نفر، الهه حسینی و رضا دادویی هستند.
همچنین در این نمایش تراژیکمدی شادی آقایی، امیرحسین بلوچی، پریناز رضایی، مرتضی رضایی، علیاصغر ملکی و جواد عربمحمدی به عنوان بازییار حضور دارند.
در خلاصه داستان نمایش «خانه خراب» آمده است: روزی که کلنل لیاخوف مجلس شورای ملی را به توپ بسته و کشور دچار آشوب و بلوا شده، حاجی جبار به دنبال افزودن داراییهای خود و ازدواج تازه است. او برای رسیدن به اهدافش، همسرانی هم برای فرزندان خود انتخاب کرده اما فرزندانش با تصمیم او مخالفند.
نمایش «خانه خراب» ساعت ۱۹:۴۵ در سالن شماره ۲ پردیس تئاتر شهرزاد اجرا میشود و علاقهمندان میتوانند بلیت این نمایش را از سامانه تیوال یا گیشه این مجموعه تهیه کنند.
«چُلاقِ آینیشمان» در تماشاخانه استاد انتظامی خوانده میشود
نمایشنامهخوانی «چُلاقِ آینیشمان» نوشتهی مارتین مکدونا در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
نمایشنامهخوانی «چُلاقِ آینیشمان» به کارگردانی کیوان کثیریان به مدت ۳ شب؛ سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به ترتیب ۲۲، ۲۳ و ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ هر شب ساعت ۱۹ در تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
نمایشنامه «چُلاقِ آینیشمان» نوشتهی مارتین مکدونا با ترجمهی زهره جواهری و به کارگردانی کیوان کثیریان همراه با نقشخوانی پریسا مقتدی، شقایق مسافر، ناصر مردانی، بهرام سرورینژاد، اردوان زینیسوق، ندا کوهی، شاهرخ رحمانی، فرزین پورمحبی، معصومه نورزاد و الناز پرویز در تماشاخانه استاد انتظامی خوانده میشود.
در این نمایشنامه که داستان آن در بزرگترین جزیره در خلیج گلوی ایرلند به نام آینیشمان اتفاق میافتد، رابرت فلاهرتی فیلمساز برجسته آمریکایی و از پیشگامان سینمای مستند و انسانشناسی تصویری میخواهد در این جزیره فیلمبرداری کند و قصد دارد از مردمان جزیره به عنوان بازیگر استفاده کند.
همچنین در کنار این نمایشنامهخوانی، هر شب، یک تکگویی نیز اجرا میشود. «قویتر» نوشتهی آگوست استریندبرگ با نقشخوانی افسون افشار در شب اول (سهشنبه ۲۲ شهریور)، و «مونولوگ» نوشتهی هارولد پینتر با نقشخوانی حمید کاظمزاده و طوفان مهردادیان در دو شب ۲۳ و ۲۴ به ترتیب چهارشنبه و پنجشنبه اجرا میشود.
علاقهمندان برای تهیه بلیت نمایشنامهخوانی «چُلاقِ آینیشمان» میتوانند به سایت تیوال به نشانی tiwall.com مراجعه کنند.
فیلم «voice» برگزیده دو جشنواره آمریکایی و ایتالیایی شد
فیلم کوتاه «voice» به نویسندگی و کارگردانی علی عبداللهی و تهیهکنندگی حامد قریب به جشنواره اتوپیای آمریکا و جشنواره سانداسکرین ایتالیا راه پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی، فیلم کوتاه «voice» به نویسندگی و کارگردانی علی عبداللهی و تهیهکنندگی حامد قریب به ۱۸مین دوره از جشنواره اتوپیای آمریکا راه پیدا کرد.
هجدهمین دوره از این جشنواره مستقل که هرساله فیلمها را در در گرینبلت آمریکا نمایش میدهد، در تاریخ ۱۸ تا ۲۱ نوامبر برگزار شده و برگزیدگان خود را معرفی میکند.
همچنین فیلم کوتاه «voice» به هفتمین جشنواره سانداسکرین ایتالیا نیز راه پیدا کرده است. هفتمین دوره این جشنواره که رویدادی مربوط به فیلمهای هنجارشکن درباره صدا، موسیقی و یا موسیقی محور است، در تاریخ ۲۷ سپتامبر تا ۲ اکتبر در راونا ایتالیا برگزار شده و برگزیدگان خود را معرفی میکند.
در توضیح این جشنواره آمده است: صدا و موسیقی، تنها ساندترک یک فیلم نیستند، بلکه میتوانند موضوع اصلی آن باشند.
فیلم کوتاه «voice» برشی از زندگی یک صدابردار سینما است که در حین رساندن مسافران، شب و روز را در یک ماشین و باشنیدن صداهایی که از زندگی عاشقانه خود ضبط کرده است، سپری میکند.
در خلاصه داستان این اثر آمده است: «هانا: اگه یه روز دلت برام تنگ شه چیکار میکنی؟ ابی: صدات رو گوش میدم...»
ابراهیم عزیزی، هانا کامکار، خلیل ظروفچیان بازیگرانی هستند که در این اثر به ایفای نقش پرداختند.
عوامل این فیلم عبارتند از: حامد قریب(تهیهکننده)، شاهین طوفان (مدیر فیلمبرداری)، علی گورانی (تدوین)، محسن نانکلی(صدابردار)، حسین قورچیان (صداگذار)، امید روشنبین (موسیقی)، فربد جلالی (اصلاح رنگ)، محمد حسین قانع (جلوههای ویژه)، میثم اسلامی (مترجم)، هادی میثمی (نوازنده ویلنسل)، ناهید رضایی (منشی صحنه)، محمدرضا امینی، حمزه نصیری، محمد جواد کبیری (گروه فیلمبرداری)، علیرضا خضرایی (عکاس)، شادان کمیلی (گریم)، کیان عزیزیان (تدارکات)، سهراب تیموریان (سینهموبیل)، سعید موسوی (ساخت عروسک) و پخش بینالملل: سولماز اعتماد.
انتهای پیام