محمدرضا رزاقی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برنامههای این اداره کل جهت ارتقای کیفیت مدارس شاهد اظهار کرد: در طول این سالها، هیچکدام از وزراء به این صراحت روی کیفیتبخشی و گسترش فعالیت تأکید نداشتند.
وی افزود: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و پیگیری مطالباتشان نیز مورد توجه است.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برنامه استانداردسازی در مدارس شاهد را پیش میبریم گفت: از سال گذشته به رغم شرایط کرونایی، استانداردسازی را تحت عنوان شناسنامه فعالیت مدارس شاهد جاری کردیم و امسال به صورت مشخص در برنامه سالانه اداره کل وارد کردیم که در ستاد هم تصویب شده است.
رزاقی ادامه داد: براین اساس در سال تحصیلی آینده، کلیه مدارس شاهد منطبق بر شناسنامه فعالیت مدارس شاهد فعالیت میکنند.
وی همچنین درباره درجه بندی مدارس شاهد گفت: فعلا به دنبال درجهبندی مدارس نیستیم. در درجه اول به دنبال آن هستیم که همه مدارس مطابق یک چارچوب فعالیت کنند. سپس به سمت درجهبندی برویم. البته به دنبال درجه بندی یک، دو، سه نیستیم. بلکه بنای ما بر این است که هر مدرسه خودش را نسبت به سال قبلِ خودش ارتقاء دهد.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش افزود: ما این بازخورد را به خود استان و منطقه میدهیم که این مدرسه نتوانست خودش را نسبت به سال قبل ارتقاء دهد و آنها تصمیم میگیرند. وقتی درجهبندی میکنیم ممکن است مدارس وارد کارهای شکلی شوند، اما نگاه ما طور دیگری است و اینگونه نگاه کردیم که مدرسه از نظر فعالیت آموزشی و پرورشی سال قبل چگونه بوده و آیا امسال بهتر شده است یا خیر؟ اگر بهتر شده است کاملا مشخص می کند که برای سال بعد چه کاری می خواهد انجام دهد و اگر بهتر نشده است به استان اعلام می کنیم که در این زمینه موفق نبوده و باید اقدامی کنند یا مدیر را جابجا کنند یا اقدام دیگری انجام دهند.
رزاقی در پاسخ به پرسشی مبنی بر برنامه وزارت آموزش و پرورش برای توسعه کمی مدارس شاهد اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش بر افزایش مدارس شاهد اصرار دارد و ما هم با همین اولویت، در استانهایی که ساختمان مازاد از مدارس دولتی داشته باشند و به گونهای باشد که مدارس دولتی دیگر از حیث تراکم دانشآموزی فشاری وارد نشود با ایجاد و یا تبدیل وضعیت، موافقت میکنیم.
وی افزود: تاکنون شرایط ۱۹ مدرسه را بررسی کردیم که البته در ستادمرکزی شاهد باید درباره آنها اظهار نظر شده و درصورت اخذ موافقت، به استانها اعلام کنیم که مقدمات لازم را فراهم کنند.
مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه حدود ۴۰۸ هزار دانشآموز داریم که اگر موافقت ۱۹ مدرسه را بگیریم، ظرفیت دانشآموزی ما در مدارس به ۴۱۰ هزار نفر میرسد گفت: حدود ۶۱ تا ۶۲ درصد دانش آموزان ما از جامعه ایثارگری هستند که رأس آن فرزند شهید و پایین ترین آن نوه رزمنده است. ما امسال بهویژه برای گسترش جامعه ایثارگری، امتیاز ایثارگران را جهت ثبتنام افزایش دادیم و نگاه ستاد مرکزی بر همین امر استوار بود.
انتهای پیام