وقتی ایده پردازی به تکمیل حلقه‌های تولید زرشک کمک می‌کند

مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی گفت: سعی کرده‌ایم با ایده پردازی و بهره‌گیری از شرکت‌های دانش بنیان حلقه‌های تولید زرشک را تکمیل کنیم.

سیدحسن رضوی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع مهم این روزها مطالبات به حق زرشک باتوجه به نزدیک شدن به فصل برداشت زرشک است.

وی با تاکید بر قیمت منصفانه زرشک، افزود: در بحث زرشک امسال سعی کرده‌ایم که در آغازین روزهای توفیق خدمت در تعاون روستایی نشست‌هایی را در حوزه‌های مختلف مرتبط با محصول مزیت دار زرشک استان برگزار کنیم. 

مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی با اشاره به تشکیل جلسه با بسیج مهندسین و شرکت‌های دانش بنیان، تصریح کرد: لازم است اطلاعات را در مورد پتانسیل‌های منطقه افزایش دهیم؛ درخواست‌هایی از شرکت دانش بنیان داشته و نیازها را اعلام کردیم  تا ایده‌ها شکل گرفته و کشاورز از محصول خود بهره ببرد. 

رضوی با بیان اینکه به طور متوسط سالانه حدود ۱۰۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تن زرشک تر در استان تولید می‌شود که بسته به خشکسالی‌ها و شرایط اقلیمی و مسائل فنی متغیر است، افزود: زرشک محصول بسیار پرارزشی است که اگر معرفی شود، می‌تواند بازار خوبی داشته تا فرصت خوبی برای استان باشد. 

وی با تاکید بر بازاریابی برای فروش محصولات در استان‌های دیگر، بیان کرد: گرفتن غرفه‌هایی در میادین میوه و تره بار استان‌ها را پیگیری کردیم و وقتی فصل برداشت میوه تازه آغاز شود براساس ذائقه مردم به استان‌های دیگر ارسال می‌کنیم.

مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی با تاکید بر برگزاری نمایشگاه‌ها در استان‌ها، افزود: در حوزه صادرات بخشی از محصول زرشک اقداماتی انجام شده و در بحث فروش محصول زرشک به کشور عراق فعالیت‌هایی انجام شده است. 

رضوی با تاکید بر بازاریابی داخلی و خارجی، تصریح کرد: برای بحث نگهداری زرشک، ایجاد بارگاه‌های زرشک را در دستور کار قرار دادیم و در این راستا برای ارائه فضاهای انباری مناسب تدبیری اندیشیدیم تا در موعد مقرر به بازارهای هدف عرضه کند. 

وی با تاکید بر ارتباط گیری با بخش خصوصی و ارائه فرآورده‌های ذائقه پسند از محصول زرشک، اظهار کرد: اگر این فعالیت‌ها عملیاتی شود در کاهش نگرانی کشاورزان بسیار موثر بوده و قیمتی که بنا به عرضه و تقاضا ایجاد خواهد شد منطقی خواهد بود.

رضوی با بیان اینکه بخشی از فعالیت‌ها در خصوص جمع آوری به هنگام و به موقع و مناسب محصول مزیت دار زرشک انجام شده، که امیدواریم در کمترین فاصله مکانی محصول زرشک کشاورزان را جمع آوری کنیم، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا ایده‌هایی را که شرکت‌های دانش بنیان ارائه می‌کنند با ارتباط آنها با صنایع فرآوری مرتبط تکمیل کنیم.  

وی با اشاره به ارائه توصیه های کشاورزی به کشاورزان استان برای تولید محصول باکیفیت، اظهار کرد: با همراهی همه دست اندرکاران، مسئولان دولتی و بانک‌ها و برنامه ریزی منسجم و لطف خداوند می‌توان امیدوار بود که عمده مشکلات برطرف شود.

مدیر تعاون روستایی خراسان جنوبی یادآور شد: بیش از ۲۰۰ تشکل فعال داریم که حدود ۱۹۷ هزار نفر از  مردم استان در آن عضو هستند.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401061914284
  • خبرنگار :