وزیر بهداشت:

مهم‌ترین مسئله در وضعیت امروز امیدوار کردن نسل جوان است

وزیر بهداشت گفت: مهم‌ترین مسئله در وضعیت امروز امیدوار کردن نسل جوان است و رهبری نیز بر این موضوع تاکید دارند.

 بهرام عین‌الهی امروز۱۷ شهریورماه، در مراسم تقدیر از اساتید برتر اولین دوره آموزشی «همراه با حکیمان» که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، در جمع اساتید علوم پزشکی اظهار کرد: جلسات اختتامیه ناراحت کننده است که امیدواریم این اختتامیه پایان نداشته و به عنوان افتتاحیه باشد.

وی ادامه داد: خداوند را شاکر هستیم که ما را در بالاترین مقام یعنی در مقام استادی قرار داده است، اما شکر کردن خدا همراه با عمل بزرگ‌ترین شکرگزاری است. وظیفه ما در مقام استادی تربیت نیروهای متخصص متعهد و متدین است، تا آینده انقلاب اسلامی تضمین شود.

عین‌الهی تصریح کرد: عقبه ما خون هزاران شهید و افراد بزرگ است و ما در مقابل آن مسئول هستیم، تا قطار انقلاب را جلو ببریم و بر آرمان‌های شهدا پایبند باشیم و امانت‌های الهی را به بهترین شیوه به‌کار ببریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با بیان اینکه علاوه بر کسب تخصص باید برای معرفت افزایی نیز تلاش کنیم، عنوان کرد: مهمترین مسئله در وضعیت امروز امیدوار کردن نسل جوان است و مقام معظم رهبری نیز بر امیدوار کردن تاکید دارند.

وی افزود: در سال ۸۴ مقام معظم رهبری افق مرجعیت علمی را تبیین کردند و در این حرکت به سمت افق مورد نظر، مهمترین مؤلفه، اساتید هستند. لذا در این راستا نقش اصلی برای رسیدن به مرجعیت علمی را اساتید برعهده دارند و  از طرفی مهمترین وظیفه استاد شاگرد پروری است.

عین‌الهی عنوان کرد: استاد را به دانشجوی او می‌شناسند، وقتی ما استاد می‌شویم، باید وظایفی که داریم را به خوبی انجام دهیم و اولین وظیفه ما آموزش است از طرفی امروز آموزش تحول عظیمی پیدا کرده است، لذا باید بر مبانی، مواد، روش‌ها و تکنولوژی‌های آموزش مسلط باشیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: بحث دانش‌پژوهی نقش دوم اساتید است و امروز نیاز داریم در بحث‌های دانش‌ بنیان با توجه به نیاز کشور حرکت کنیم. همچنین پژوهش باید براساس نیاز کشور باشد و نه صرفاً به مقاله ختم شود. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که مسلط بودن اساتید به علم روز از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه مطالعه و به‌روز بودن از اهمیت بسزایی برخوردار است، بیان کرد: اساتید باید احساس کنند دانشجو فرزند آنهاست، تا بتوانند آن اثرگذاری تربیتی و علاوه بر تدریس، علم نقش هدایت‌گری را برای دانشجو داشته باشند.

عین‌اللهی اضافه کرد: یکی از مشکلات امروز ما قطع ارتباط بین استاد و دانشجو است، لذا در خصوص رابطه استاد و شاگرد، حوزه‌های علمیه را می‌توانیم برای خود الگو قرار دهیم و رابطه استاد و دانشجو را به یک رابطه والد و فرزندی تبدیل کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: ایجاد روحیه شاد در کلاس درس نیز از دیگر موارد مهم است که در واقع یک هنر برای استاد محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: خوداتکایی و ایمان به خود نیز از شاخصه‌های مهم برای یک استاد است، لذا تا آن «ما می‌توانیم» را نتوانیم به دانشجو انتقال دهیم، آن برجسته کردن ارزش‌های معنوی ممکن نخواهد بود و کلیدی‌ترین جمله ما بحث اعتماد به نفس است، لذا تا اعتماد به نفس نباشد، ایجاد تبلور در علم و دانش ممکن نیست.

عین‌اللهی ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این دوره آموزشی افزود: ما برای خانواده‌ها اهمیت خاصی قائل هستیم، لذا در این دوره که با حضور ۱۰۰۰ نفر برگزار شد، خانواده‌ها نیز حضور یافتند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرصتی برای ارائه گزارش یک ساله وزارت بهداشت نیست، اما یک نکته مهم در این خصوص باید گفت و آن اینکه بدون شک ما قوی‌ترین حوزه سلامت در منطقه هستیم. جمهوری اسلامی ایران در سایه انقلاب و تلاش عزیزان و به برکت خون شهدا توانسته به جایگاه عالی دست یابد و در حال حاضر در دیپلماسی سلامت جایگاه بالایی داریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: امیدوار هستیم با تلاش اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی، بتوانیم خدمات بهتری به همه مردم ارائه دهیم. در مقوله کرونا جزو کشورهای برتر در کنترل این بیماری هستیم که این موضوع در سایه تلاش دانشمندان ایرانی انجام شده و امید است این راه ادامه یابد و با تلاش شما اساتید اقدامات بهتری در حوزه سلامت انجام دهیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401061713380
  • خبرنگار : 50499