به گزارش ایسنا محمد حسن نامی در نشست مشترک سازمان مدیریت بحران کشور و رئیس دفتر هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران که با موضوع همکاریهای دو جانبه برگزار شد اظهار کرد: مهمترین موضوع در مدیریت بحران پیشگیری است. در مراحل بعدی وقوع حادثه مانند آمادگی و پاسخ و بازسازی و بازتوانی در سیلاب اخیر ما در زمینه آمادگی و پاسخ کاملا آماده بودیم و در شرایط بحران تمامی اقشار، نیروهای نظامی و بسیج پا به پای هم مشغول کمک رسانی هستند.
وی با بیان اینکه کشورهای غربی در شرایط بحران قوانینی که خودشان تصویب کردند را زیر پا میگذارند گفت: در شرایط بحران و حوادث طبیعی تمامی ملتها حس انسان دوستانه و مهربانی دارند و اگر بخواهند کمک کنند با قوانین تحریم روبرو میشوند و این موضوع باید حل و فصل شود.
همچنین در این نشست استفان پریزنر رییس دفتر نمایندگی ملل متحد در ایران با اشاره به گستردگی حوادث طبیعی در ایران و اقدامات مدیریت بحران کشور در مدیریت سیلاب اخیر اظهار کرد: جلسات باید هر سه ماه یکبار برگزار شود تا هماهنگی بیشتری داشته باشیم.
وی گفت: در صورت وقوع حوادث، سازمان ملل متحد با اعتقاد به انجام کارهای توسعهای و انسان دوستانه آمادگی لازم را به جهت خدمت رسانی در حوادث از طریق ارتباط با کشورهای مختلف ارزیابی نیازها و نیازسنجی از طریق (برنامه کاربردی سازمان ملل) را در نظر دارد و به وسیله تشکیل کمیته دائمی سه جانبه مشترک با حضور نمایندگان سازمان ملل، وزارت امور خارجه و سازمان مدیریت بحران کشور در سطوح مدیریتی و کارشناسی می توانیم این موضوع را گسترش دهیم.
رییس دفتر نمایندگی ملل متحد در ایران در ادامه افزود: ما معتقد هستیم جمهوری اسلامی ایران امکان برخورد با حوادث در سطح وسیع دارد و سازمان ملل نیز مایل هست این تجربیات با ارزش را با حضور به موقع نمایندگان در محل حادثه ثبت و مستندسازی کند.
انتهای پیام