به گزارش ایسنا، این روزها همه کشور برای خدمترسانی به زائران اربعین بسیج شدهاند و یکی از مهمترین این خدمات، حملونقل زائران به مقصد کربلای معلی در کشور عراق است. از طرفی تعداد مسافران اربعین امسال پنج میلیون نفر پیشبینی شدهاند که بخش اعظمی از بار این حملونقل بر دوش جادهها و ناوگان حملونقل جادهای است. از طرف دیگر در آخرین روزهای تابستان و مواجهه با سفرهای پایان فصل، کمبود اتوبوس آشکار است.
به نظر میرسد بهدلیل افزایش ۷۵ درصدی نرخ بلیت برای اتوبوسهای اربعین، برخی رانندگان ترجیح میدهند مسافران را به این مسیر هدایت کنند یا اینکه برای دیگر مسیرهای داخلی، دریافت هزینههای بیشتری را پیشنهاد میکنند؛ تا جایی که برخی مسافران در پایانهها از نبودن اتوبوس برای مسیرهای داخلی یا هزینههای بالاتر از نرخ مصوب گله میکنند.
البته داریوش باقرجوان -مدیرکل دفتر مسافری سازمان راهداری و حملونقل جادهای- درباره استفاده از ظرفیت اتوبوسرانی در سفرهای داخلی به ایسنا گفت: اولویت ما در لحظه افزایش تقاضا زائران اربعین هستند. به کسانی که قصد سفرهای داخلی دارند پیشنهاد میکنیم انواع دیگر وسایل نقلیه را امتحان کنند. البته ما برای مسافران داخل کشور هم در حدی که لطمهای به جابهجایی زائران اربعین نزند، ظرفیت محدودمان را بهصورت روزفروش انجام خواهیم داد.
احمدرضا عامری -رییس اتحادیه شرکتهای تعاونی مسافربری- نیز به ایسنا گفت: با توجه به سفرهای اربعین، مسلما تعداد سفرها افزایش یافته و به همان نسبت، اتوبوسهای فعلی جوابگو نیست. تعداد اتوبوسها نیز نسبت به سالهای گذشته با توجه به اینکه تولید داخلی نداریم، افزایشی نداشته است.
وی خاطرنشان کرد: چون در شرایط خاصی در ایام اربعین هستیم و تعدادی از هموطنان هم قصد دارند به کربلا سفر کنند، از آنجایی که دستورالعملهای بخش حاکمیتی مبنیبر اولویتبخشی به سفرهای اربعین است، ما از سایر هموطنان خود که قصد سفر در آخرین روزهای تابستان را دارند و با کمبود اتوبوس مواجه شدهاند، عذرخواهی میکنیم.
انتهای پیام