یک چهارم خیرین مدرسه‌ساز استان همدان، ملایری هستند

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز در استان همدان با اشاره به وجود ۲۴۶ خیر مدرسه‌ساز در استان مطرح کرد: ملایر شهر واقفین خیراندیش است و یک چهارم خیرین مدرسه ساز استان را در خود جای داده است.

علی فراهانی دوشنبه ۱۴ شهریورماه در نخستین جلسه قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر که در اداره آموزش و پرورش ملایر برگزار شد، گفت: این ۲۴۶ خیر مدرسه‌ساز تاکنون با بیش از ۹۰۰ طرح آموزشی در سطح استان همکاری گسترده داشتند.

وی از احداث ۳۵۰ پروژه با همت خیرین مدرسه ساز استان خبر داد و افزود: تاکنون ۲۱۴۸ کلاس درس خیرساز با ۲۵۶ هزار مترمربع در سراسر استان احداث شده است.

فراهانی با بیان اینکه خیرین سلامت شهرستان ملایر در استان بی‌نظیر هستند، تأکید کرد: ضروری است زیرساخت های لازم برای حضور و مشارکت خیرین در پروژه های مدرسه سازی که نیاز استان و شهرستان است، فراهم شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ملایر نیز اظهار کرد: برقراری عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در همه مناطق محروم کشور یکی از اهداف دولت سیزدهم در پرتو سند تحول مردمی و سند بنیادین آموزش و پرورش است.

مهدی عابدینی‌نیا با اشاره به وظایف قرارگاه جهادی شهرستان گفت: شناسایی و اولویت‌بندی نیازهای مناطق هدف در حوزه نیروی انسانی، کلاس درس، ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت، تجهیزات اولیه آموزش و پرورش از جمله این وظایف است.

وی با اشاره به تفاوت های موجود بین مدارس نقاط مختلف در سطح شهر و روستا، از نظر امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، افزود: توجه به محرومان و برقراری عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر و توجه به مناطق محروم از تأکیدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب است.

عابدینی نیا خواستار همکاری دستگاه های ذیربط و مشارکت خیرین برای عملیاتی شدن اقدامات و تحقق اهداف قرارگاه شد و بیان کرد: اقدامات اساسی باید با هدف گفتمان‌سازی انجام شود.

وی با تأکید بر ضرورت پیشرفت در حوزه عدالت آموزشی و تربیتی، افزود: برای تحقق این هدف ضروری است کمیته هایی در حوزه های مختلف تشکیل شود.

عابدینی نیا با بیان اینکه پس از تشکیل کمیته ها، نیازسنجی و اولویت بندی نیازها ضروری است، تصریح کرد: در مراحل بعد باید از حمایت و کمک خیرین به صورت سازماندهی شده استفاده کنیم.

ضرورت رعایت عدالت ورزشی دانش آموزان

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر نیز در ادامه با اشاره به ضرورت اهمیت به ورزش توسط آموزش و پرورش گفت: ضروری است که اداره آموزش و پرورش شهرستان عدالت را در حوزه ورزشی را رعایت کرده و ورزش را جدی بگیرند.

حمیدرضا سپهری‌نیا سوق دادن دانش آموزان به سمت ورزش را از وظایف مدیران مدارس برشمرد و افزود: نهادینه کردن ورزش در مدارس  نیازمند همتی جهادی است. ورزش باید در کنار تحصیل ترویج یابد و ساعت ورزش جدی تر دیده شود.

استفاده از ظرفیت خانه های هلال برای پیشبرد اهداف قرارگاه

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ملایر نیز با اشاره به وجود ۴۹ خانه هلال در سطح روستاهای ملایر، گفت: این خانه های هلال از سال ۹۸ افتتاح شده و با همکاری دهیاران و اعضای شورای روستاها به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

منوچهر بداغی با باید اینکه مقرر شده است ۳۸ هزار خانه هلال در سطح کشور ایجاد شود، افزود: از این تعداد تاکنون، ۶۰۰۰ خانه هلال افتتاح شده است.

وی با اشاره به ظرفیت خوب و مناسب خانه های هلال در پیشبرد اهداف قرارگاه جهادی عدالت تربیتی، تصریح کرد: آموزش افراد روستاها به‌منظور آمادگی برای ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه هنگام بروز حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی، ارتقاء فرهنگ توجه به ایمنی و تاب‌آوری جوامع محلی و کمک به توانمندسازی افراد برای مواجهه با شرایط اضطراری از جمله اهداف ایجاد خانه های هلال است.

قرارگاه جهادی عدالت تربیتی باید با محوریت مردم پیش برود

عضو شورای اسلامی شهر ملایر نیز در این جلسه گفت: طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب، در حوزه های مختلف باید به سمت عدالت حرکت کنیم اما در حال حاضر این حرکت در کشور به کُندی انجام می شود.

حجت الاسلام احمد چهاردولی با بیان اینکه حرکت های مردمی در حوزه های مختلف پیشرفت را به دنبال دارد، تصریح کرد: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی باید با محوریت مردم پیش برود.

وی با تإکید بر حضور گروه های جهادی و مراکز خیریه به صورت پررنگ تر در این قرارگاه، افزود: ایجاد عدالت تربیتی در مناطق کم برخوردار از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این مناطق در حال حاضر هدف شورای اسلامی شهر و شهرداری ملایر است.

در ادامه مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر با بیان اینکه جهاد آموزشی در مساجد و پایگاه های مناطق محروم به صورت مرتب در حال انجام است، گفت: با استفاده از ظرفیت گروه های جهادی، تعمیرات جزئی مدارس انجام شده است.

سرهنگ پاسدار حمیدرضا آقابیگی حمایت خیرین در کنار نیروهای جهادی را ضروری دانست و گفت: با تأمین مصالح توسط خیرین، گروه های جهادی اقدامات ساخت و ساز و یا تعمیر مدارس را انجام خواهند داد.

وی اعلام آمادگی کرد که از ظرفیت همه گروه های جهادی برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش در مناطق محروم و حاشیه شهر استفاده شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401061410797
  • خبرنگار : 50416