تولید سالانه ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون در رامسر

مدیر جهاد کشاورزی رامسر از تولید سالانه ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

علی ابوالحسنی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان رامسر دارای یک واحد پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی به ظرفیت ۵ هزار قطعه است، گفت: سالانه ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید و راهی بازار مصرف می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامسر افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۶۰ تن گوشت بوقلمون صنعتی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

وی با بیان اینکه بوقلمون دارای ۶۵ درصد گوشت سفید و ۳۵ درصد گوشت قرمز است و پروتئین و فسفر موجود در گوشت آن حتی از ماهی و میگو نیز بیشتر است، اظهار کرد: سودآوری بالا تا ۵۰ درصد هزینه سرمایه گذاری، طولانی تر بودن دوره پرورش و مقاوم بودن در مقابل بیماری ها از جمله مزیت های پرورش بوقلمون است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401061410720
  • خبرنگار :