علی عبدی، امروز یکشنبه ۱۳ شهریور در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمان زندان ها دو بحث وظیفه نگهداری زندانیان با رعایت حقوق شهروندی و وظیفه بازپروری و اصلاح تربیت این افراد را بر عهده دارد.
به گزارش ایسنا، مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی با بیان اینکه اجرای برنامه قرآنی در دستور کار قرار دارد، افزود: در زندان های استان تعداد تلاوتی که وجود دارد شاید در مساجد استان نداشته باشیم.
وی ادامه داد: نماز جماعت در زندان های استان در ظهر و شب اجرا می شود و درخواست داریم تا حوزه علمیه استان برای اعزام روحانیون جهت اقامه نماز جماعت صبح در زندان های استان همکاری داشته باشند.
عبدی در خصوص اندرزگاه قرآنی در بیرجند گفت: این اندرزگاه اثرات خوبی در مجموعه زندان بیرجند گذاشته است و امیدواریم شاهد راه اندازی این اماکن در سایر زندان ها باشیم.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی بیان کرد: در راستای انعقاد یک تفاهم نامه با حوزه علمیه استان یک اندرزگاه تحویل حوزه علمیه دادیم تا با تفکر و روانشناسی مذهبی و دینی آشنا شوند.
وی با بیان اینکه ۱۵ نفر از روحانیون در یکی از اندرزگاه های استان مشغول به تبلیغ دین هستند، افزود: در این اندرزگاه بیش از ۱۵۰ زندانی نگهداری می شوند و حدود یک ماه از زمان فعالیت این افراد می گذرد و یکی از وظایف اصلی روحانیت همین است تا این افراد را به مسیر درست بازگردانند.
عبدی اظهار کرد: امیدواریم با اجرای این برنامه ها شاهد کاهش جرائم و آسیب های اجتماعی در جامعه باشیم و تاثیر این اقدامات به کاهش ارتکاب جرم مجدد برگردد.
مدیرکل زندانهای خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۰ اولویت در دستور کار سازمان زندانها قرار دارد، گفت: با توجه به اینکه دشمن به دنبال از بین بردن بنیان خانواده است اولویت بنده در این استان بحث همکار و خانواده های آنان است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز بیان کرد: انقلاب اسلامی آرمان هایی دارد که جامعه به سوی آن حرکت می کند اما فاصله بسیاری وجود دارد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در خصوص اندرزگاه ها اظهار کرد: تعبیه این نام یک آرمان است و بر نوع جوامع زندان وجود داشته و اکنون هم زندان های فراوانی در جهان وجود دارد و زندان های استعماری بسیار وحشت زا برای انسان است.
وی گفت: امروز زندان ها به اندرزگاه تبدیل شده اند و مسئله زندان و زندانبانی و این اندرزگاه ها و آموزش ها و حفظ قرآن و فراگیری فنون و حرفه زندگی و غیره که در جمهوری اسلامی وجود دارد با آن چه که در زندان های دنیا مطرح است تفاوت دارد.
عبادی با بیان اینکه زمینه موثری در زندان ها وجود دارد، افزود: این کارهای قرآنی در زندان خیلی ارزشمند است و بیش از همه شیوه تعامل و سخن و برخورد با آنان در کلاس های مختلف قرآنی و غیره اهمیت دارد؛ وقتی که دوران زندان یک فرد تمام شد اگر در زندان تزکیه شود هنگام بازگشت به خانه خود پالایش شده است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: امیدواریم غیر مسائل آموزشی به بحث برخوردهای شخصی و اخلاقی و منش هم بپردازید و برای آنان این موضوعات سازنده باشد.
انتهای پیام