به گزارش ایسنا، صادق ستاری فرد در نشستی خبری که با موضوع توزیع نوشت افزار ایرانی-اسلامی و بازدید از فرایند توزیع استانی نوشت افزار در انبار بازرگانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه کاری که کانون پرورش فکری کودکان انجام داده یک شعار تحولی است که به نوعی استمرار نمایشگاه ایران نوشت و توسعه فعالیتها و برنامههای توزیع اقلام است گفت: لازم است آموزش و پرورش در راستای تقویت هویت و ارزشهای ملی گام بردارد.
وی افزود: نوشت افزار ایرانی از جمله عناصر هویت بخش به ویژه در بخش دانش آموزی است و اینکه دانش آموز بداند هموطن ایرانیاش آن را تولید کرده در ارتقای عزت نفس و هویت دانش آموز اثرگذاری خوبی دارد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یک تهدید این بود که سالها دانش آموز از لوازم التحریری استفاده میکرد که نمادهای خارجی داشتند گفت: نمادها از بسترهای تربیتی تلقی میشوند و چه بهتر که ما از نمادهای ایرانی استفاده و شخصیتهای ملی را به دانش آموزان معرفی کنیم.
ستاری فرد ادامه داد: باید منبع تولید ایرانی باشد، نظام توزیع قابل دسترس باشد و تسهیل گری کند. در نظام مصرف، ۱۶ میلیون دانشآموز داریم که باید محصولات بهموقع به دستشان برسد. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این سه ضلع را مدیریت کرد.
وی افزود: در هشتمین نمایشگاه ایران نوشت، دیجی کانون که یک زیرساخت فناور محوری است نیز آغاز به کار کرده که به واسطه آن تولید ایرانی به دست مصرف کننده ایرانی میرسد. به این ترتیب دانش آموزان از سراسر کشور بستههای مورد نیاز خود را با کمترین قیمت تهیه و دریافت می کنند و بستر دسترسی برابر را فراهم میکند.
به گفته ستاری فرد بیش از ۸۰۰ عنوان کتاب از شش ناشر، یک هزار اسباب بازی از ۷۰ تولیدکننده ایرانی و ۲۰۰۰ نوشت افزار از ۱۰۰ تولیدکننده ایرانی در نمایشگاه ایران نوشت عرضه شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه یک هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان بودجه برای اجرای طرح بسته امنیت غذایی دیده شده است اظهار کرد: پیش بینی میکنیم برای سه میلیون دانش آموز روستایی و عشایری در دوره ابتدایی و متوسطه اول و بخشی از دانش آموزان کم برخودار حاشیه شهرها (در قالب طرح توسعه اجتماع محور ۲۰۲۰ محله کم برخوردار) این بستهها توزیع شود.
ستاری فرد ادامه داد: البته این آغاز راه است و نیاز ما بیش از اینهاست. پوشش پنج میلیون دانشآموز مد نظر ماست که با حمایت نهادها و خیرین باید بتوان به این پوشش برسیم. با رایزنی وزیر آموزش و پرورش با بنیاد مستضفعان، ستاد اجرایی امام به تحقق این امر کمک خواهد شد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تولید محتوای رسانهای و چندرسانهای مناسب کودک بسیار مهم است که به عنوان چالش در این حوزه وجود دارد گفت: نیاز است حوزه رسانه از جهت مطالبه گری و حاکمیت از جهت سرمایه گذاری به این امر ورود کند.
وی اضافه کرد: نیاز امروز ما در حوزه کودکان و نوجوانان این است که در تولیدات چندرسانهای سرمایه گذاری شود و متولیان این امر را حمایت کنند.
انتهای پیام