جلیل مختار در گفت و گو با ایسنا در خصوص لایروبی اسکله صیادی اروندکنار اظهار کرد: لایروبی اهمیت زیادی برای صیادان دارد. هنگامی که شناورهای صیادی داخل دریا هستند، به دلیل اینکه گِل و لای اسکله لایروبی نشده است صیادان منتظر میمانند تا دریا، مَد شود و آب بالا بیاید تا آنجا توقف کنند.
وی افزود: به دلیل وجود گِل و لای بسیار زیاد، موقع جذر صیادان قادر به حرکت نیستند و این رسوبات باید لایروبی شوند تا حرکت شناورها و لنجهای صیادی تسهیل شود و بتوانند به راحتی در اسکله صیادی تردد کنند.
مختار بیان کرد: لایروبی اسکله صیادی اروندکنار جزو برنامههایی است که سال ها در حال پیگیری است که در این راستا با اجرای این طرح، ۱۰۰ هزار متر مکعب از گل و لای این اسلکه صیادی برداشته شده و تردد شناورها با سهولت بهتری انجام میشود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یک بارج لایروب و پنج دستگاه بیل بوم بلند برای اجرای عملیات لایروبی اسکله صیادی والفجر ۸ نهر قصر بندر اروندکنار به کار گرفته شده است.
مختار بیان کرد: عملیات لایروبی اسکله صیادی نهر قصر اروندکنار با تخصیص اعتبار ۶۵ میلیارد ریالی از محل سازمان هدفمندی یارانهها آغاز شده است. علاوه بر لایروبی، آسفالت جاده منتهی به اسکله صیادی اروندکنار را نیز داریم که انجام خواهد شد.
وی با اشاره به طرح ۴ هزار هکتاری پرورش آبزیان دریایی در محدوده بین اروندکنار و چوئبده گفت: مطالعه این طرح در حال انجام است و پس از انجام مطالعات، طبق برنامه ارائهشده اداره کل شیلات نسبت به اجرای زیرساختهای موردنظر طرح اقدام میشود.
انتهای پیام