/گزارش تصویری/

برداشت سیب زمینی از مزارع استان اردبیل

کشت محصول سیب‌زمینی در اوایل فصل بهار در مزارع استان اردبیل آغاز شده و محصول تولیدی نیز از ماه آخر تابستان برداشت می‌شود.

استان اردبیل به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید محصول سیب زمینی در ایران است و ۹۵ درصد محصول سیب‌زمینی کشت شده در این استان را رقم آگریا و مابقی را ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا تشکیل می‌دهد.

سالانه تا ۸۰۰ هزار تن محصول سیب زمینی در استان اردبیل تولید می‌شود و سیب‌زمینی تولید شده در این استان از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در جایگاه برتر کشور قرار دارد و از نظر کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیب زمینی تولیدی کشورهای اروپایی است. سیب زمینی تولید شده در استان اردبیل علاوه بر تامین سیب زمینی خوراکی مورد نیاز استان به سایر استان ها و برخی کشورها مانند روسیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و عراق صادر می شود.

عکس: مهدی حسین نژادی

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401061008282
  • خبرنگار :