چه سرنوشتی در انتظار ارزهای جهانی است؟

دلار در روز چهارشنبه ثابت بود زیرا داده‌های اقتصادی قوی‌تر از حد انتظار ایالات‌متحده بوده و اظهارنظرهای فدرال رزرو به نرخ‌های بهره بالاتر اشاره می‌کند، همچنین پیش‌بینی‌های افزایش نرخ بهره بالاتر در اروپا نیز با واحد پولی رایج با ارزش برابری بالاتر گره خورده است.

به گزارش ایسنا به نقل از بیزنس، تورم آلمان به بالاترین حد خود در نزدیک به ۵۰ سال اخیر رسیده و گروه زیادی از مقامات بانک مرکزی اروپا که خواستار افزایش شدید نرخ بهره هستند، بازارها را با فرصت بهتری برای افزایش ۷۵ واحدی نرخ بهره در هفته آینده مواجه کرده است.

یورو در معاملات اولیه آسیا با ۰.۱۶ درصد افزایش به ۱.۰۰۰۳ دلار رسید که در صورت تداوم، برای سومین جلسه متوالی افزایش خواهد یافت.

شاخص دلار آمریکا که دلار آمریکا را در برابر سبدی از ارزها اندازه‌گیری می‌کند، در ۱۰۸.۷۱ قرار داشت که دقیقاً زیر اوج دو دهه در ۱۰۹.۴۸ بود که روز دوشنبه ثبت شد، در حالی که دلار در برابر پوند، دلار استرالیا و کیوی نیوزیلند یک شبه افزایش یافت.

ین در ۱۳۸.۵۶ در هر دلار ثابت ماند.

بررسی‌های مربوط به فعالیت‌های چین در ساعت ۰۱۳۰ به وقت گرینویچ در نشست آسیایی به دقت رصد خواهند شد و در صورت ناامیدکننده بودن داده‌ها، می‌تواند بر یوان و ارزهای کالای منطقه  مانند دلار استرالیا  تأثیر بگذارند.

ماهی دیگر از انقباض تولید برای ماه آگوست با پیش‌بینی ۴۹.۲ انتظار می‌رود که اندکی بالاتر از ۴۹.۰ در ماه جولای است.

رودریگو کاتریل، استراتژیست ارزی در بانک ملی استرالیا در سیدنی گفت: «من فکر می‌کنم داده‌های اخیر، به‌ویژه سودهای صنعتی که در آخر هفته منتشر شد، به این خطر اشاره می‌کند که ممکن است در واقع با یک شگفتی نزولی شدیدتر مواجه شویم.»

دلار استرالیا و نیوزیلند زیان‌بار بودند اما هر دو در معاملات اولیه ثابت ماندند و استرالیا را در ۰.۶۸۶۱ دلار و کیوی را در ۰.۶۱۳۹ دلار قرار دادند.

یوان در تجارت فراساحلی تحت فشار ۶.۹۲۱۱ در هر دلار بود.

داده‌های منتشر شده نشان می‌دهد که فرصت‌های شغلی ایالات‌متحده در ماه جولای ۱۹۹هزار افزایش یافته و به ۱۱.۲۳۹ میلیون نفر رسیده است که به تقاضای قوی برای نیروی کار اشاره می‌کند و احتمالاً نشان‌دهنده یک نمایش قوی برای داده‌های کار گسترده‌تر است که در روز جمعه منتشر می‌شود.

جان ویلیامز، رئیس فدرال رزرو نیویورک، به وال استریت ژورنال گفت که کاهش نرخ بهره مدتی طول می‌کشد، رافائل بوستیک، رئیس فدرال رزرو آتلانتا نیز بیان کرد که فکر نمی‌کنم سخت‌گیری‌های ما تمام شده باشد.

معامله‌گران احتمال ۶۹ درصدی برای افزایش ۷۵ پایه نرخ بهره فدرال رزرو در ماه آینده را پیش‌بینی می‌کنند.

استرلینگ در معاملات اولیه با ۰.۱ درصد افزایش به ۱.۱۶۶۶ دلار رسید، پس از اینکه یک شبه به پایین‌ترین سطح  ۱.۱۶۲۲ دلار رسیده بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401060907210
  • خبرنگار : 50072