رضا اسفندیاری امروز (سهشنبه- ۸ شهریورماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بانک قرضالحسنه مهر ایران در سال ۸۶ با پیگیری و دستور دولت وقت و با سهامداری و پشتیبانی ۱۰ بانک کشور تاسیس شد، اظهار کرد: این بانک با داشتن ۵۳۰ شعبه در کل کشور و همچنین ۳۰ شعبه در استان اصفهان قویترین ساختار مالکیتی بانکی را دارد و طی ۱۵ سال فعالیت خود با تراز مثبت و سوددهی کار کرده و زیان نداشته است.
به گزارش ایسنا، مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران استان اصفهان با اشاره به اینکه دولت سیزدهم سقف وامهای قرضالحسنه را از ۵۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش داده است، اضافه کرد: علاوه بر این امسال اشخاص حقوقی میتوانند تا سقف ۵۰۰ میلیون وام قرضالحسنه دریافت کنند.
به گفته اسفندیاری، این بانک از ابتدای اردیبهشت امسال در بحث مسئولیتهای اجتماعی، وام ازدواج، و فرزندآوری و ... به متقاضیان تسهیلات پرداخت کرده و از سوی دیگر در حال پرداخت وامهای اشتغال به کمیته امداد و بهزیستی است.
وی با اشاره به اینکه طی پنج ماه گذشته بانک قرضالحسنه مهر ایران در اصفهان ۱۱۵۰ فقره وام ازدواج، ۱۵۵۰ فقره وام فرزندآوری، ۱۸۰ فقره وام به کمیته امداد و ۸۵ فقره وام اشتغالزایی به بهزیستی پرداخت کرده است.
به گفته مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران استان اصفهان، در طول پنج ماه نخست امسال در استان اصفهان ۵۸ هزار فقره وام پرداخت کردهایم همچنین نسبت مطالبات به مصارف این بانک طی مدت جاری ۱۹ صدم درصد است.
اسفندیاری با بیان اینکه اساس فعالیت بانک مهر ایران، قرضالحسنه است، اظهار کرد: ما مجاز به دریافت سپرده نیستیم و در مواقعی که مشتریان نیاز به دریافت تسهیلات دارند از طریق معدل حساب و تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۴ درصد میتوانند وام دریافت کنند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا، درباره ضرورت اصلاح نظام بانکداری و توسعه بانکداری اسلامی، گفت: نمیتوانیم بگوییم نظام بانکی ما اسلامی نیست، اما بعضا در اجرا درست عمل نمیکنیم، بنابراین باید ساختار نظام بانکی ما اصلاح شود.
مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران استان اصفهان با اعتقاد بر اینکه متاسفانه وامگیرنده و مجریان ما، طرحهای بانکی را رعایت نمیکنند، اظهار کرد: سیستم بانکی کشور باید به مرور زمان از سوددهی خارج و سپردهگذاری و مطلوبیت سود سپرده در نظام بانکی از بین برود.
وی تاکید کرد: امروز دست بانکهای خصوصی را در نظام بانکداری باز گذاشتهایم، در حالیکه نظارت بر آن باید جاری باشد و بهنوعی ساختار نظام بانکی باید اصلاح و با از بین رفتن ساختار سپردهگذاری سودمحور، تولید تقویت شود.
انتهای پیام