به گزارش ایسنا به نقل از موسسه حقوقی صدرا، یکی از گروههای وکلای کار بلد که وکلای آن در قالب وکیل ارث و میراث تهران نیز فعالیت میکنند موسسه حقوقی صدرا است.
وکلای با تجربه این مجموعه، از دانش بسیار بالا در زمینههای مختلف حقوقی بهرهمند بوده و به شما کمک میکنند تا مسائل مربوط به ارث و میراث را در کوتاهترین زمان، حل و فصل نمایید. با وجود استفاده از خدمات وکیل ارث و میراث، شما از مراجعه حضوری به دادگاه در طی مراحل مختلف روند دادرسی بی نیاز خواهید بود.
وکیل ارث و میراث
در موضوع ارث و میراث، سه مفهوم مورث، ترکه و وارث، از ارکان تشکیل دهنده مبحث میباشند. در این میان، مورث به شخصی گفته میشود که از دنیا رفته و داراییهای او باقی مانده است. به اموال باقی مانده از مورث، ترکه یا میراث و به شخص یا اشخاصی که از ترکه سهم میبرند، وارث یا وراث گفته میشود. پس از فوت مورث، لازم است تا وضعیت و تکلیف مال و دارایی های او مشخص شود.
برای آگاهی از داراییهای شخص متوفی، در کنار بررسی وصیت نامه او باید حتماً گواهی انحصار وراثت این شخص نیز صادر شود. بسیاری از افراد به علت عدم آگاهی از مسائل مربوط به وراثت، نمیدانند که آیا جزو ورثه شخص متوفی هستند یا خیر؟ یا اینکه اگر قرار است سهم الارث به آنها تعلق گیرد، میزان آن چقدر خواهد بود.
مراحل و ساز و کار تقسیم ارث و میراث، بسیار مبهم و پیچیده است. به همین دلیل در این موارد میتوانید از وکیل ارث و میراث تهران به منظور تسریع در روند دادرسی کمک بگیرید. این وکلا با تمام مراحل دادرسی آشنا بوده و پرونده را در مسیر صحیح خود، پیش میبرند. همچنین با کمک این وکلا، کلیه ابهامات مربوط به پرونده ارث و میراث برای ورثه روشن میشود.
چه کسانی از متوفی، ارث میبرند؟
به طور کلی خویشاوندان نسبی متوفی یعنی همان اشخاصی که با متوفی نسبت خونی دارند، از او ارث میبرند. به جز خویشاوندان نسبی، همسر متوفی نیز از جمله افرادی است که به او سهم الارث تعلق میگیرد. البته تعلق ارث به وراث طبق طبقات ارث انجام میگیرد. خویشاوندان نسبی فرد متوفی بر اساس طبقهبندی در سه گروه زیر تقسیمبندی میشوند:
طبقه اول
این طبقه پدر، مادر و فرزندان را شامل میشود. البته در صورت فوت همه فرزندان، نوهها نیز در این دسته قرار میگیرند.
طبقه دوم
در دستهبندی طبقه دوم، پدربزرگ، مادربزرگ، خواهران و برادران قرار میگیرند. علاوه بر اینها، اگر تمام خواهران و برادران شخص متوفی، فوت شده باشند فرزندان آنها نیز در این طبقه قرار خواهند گرفت. گفتنی است که وکیل ارث و میراث تهران با تمام جزئیات این پروندهها آشنایی داشته و قادر است وراث را طبق طبقهبندی مشخص نماید.
طبقه سوم
طبقه سوم، خالهها، داییها، عمهها و عموها را شامل میشود. در صورت فوت همه این بستگان، فرزندان آنها در این طبقه جای گرفته و ارث متوفی میان آنها تقسیم خواهد شد.
در قانون طبقهبندی وراث، حتی اگر یکی از افراد طبقه قبلی زنده باشد افراد موجود در طبقههای بعدی نمیتوانند ارثی ببرند. به عنوان مثال اگر حتی یکی از فرزندان متوفی در قید حیات باشد پدربزرگ، مادربزرگ، خواهران و برادران آن شخص از ارث متوفی، محروم میشوند.
نکته قابل توجه دیگر، سهم الارث همسر فرد فوت شده است. این سهم الارث، محفوظ است. این مسئله که ارث به کدام گروه تعلق میگیرد، در مورد سهمالارث همسر تغییری به وجود نخواهد آورد. البته در مورد سهم الارث زوج و زوجه، تفاوتهایی وجود دارد. علاوه بر این، جزئیاتی نیز در میزان سهم الارث هر کدام از زوجین تأثیر میگذارند. شما میتوانید در مورد میزان و جزئیات مربوط به سهم الارث زوجین با وکیل ارث و میراث تهران مشورت کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید.
انتهای رپرتاژ آگهی