در جلسه شورای قضایی فارس که چهارشنبه دوم شهریور و با حضور مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه برگزار شد، ضمن آغاز به کار این اداره در شیراز، یوسف نیکنام نیز به عنوان رئیس اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری فارس معرفی شد.
رئیس کل دادگستری فارس در این جلسه گفت: با تشکیل اداره تصفیه و امور ورشکستگی در دادگستری فارس یکی از نقایص اداری در خصوص رسیدگی متمرکز و تخصصی به امور ورشکستگی رفع شد.
حجتالاسلام سید کاظم موسوی با بیان اینکه این اداره دارای شرح وظایف قضایی، اجرایی و مالی است، عنوان کرد: از امروز علاوه بر اداره تصفیه و امور ورشکستگی ، شعب ویژه تخصصی نیز در راستاس کمک به انجام وظایف قانونی این اداره در دادسرا ، محاکم بدوی و تجدید نظر تعیین شد.
او افزود: پرونده شرکتها و افراد حقیقی که در جریان فعالیتهای اقتصادی دچار مشکلاتی میشوند پس از طی شدن سیر قانونی و صدور آراء قضایی به اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان فارس ارجاع خواهد شد تا ضمن نظارت بر روند اجرای پرونده ، حمایتهای حقوقی از فرد ورشکسته و همچنین بستانکاران و اشخاص ثالث در دستور کار قرار گیرد.
موسوی همچنین خواستار همکاری نهادهای زیر مجموعه دستگاه قضایی استان و همچنین سازمانهای صنعت ، معدن، تجارت استان ، اداره کل گمرک و ثبت اسناد و املاک استان با این اداره شد و خاطرنشان کرد: این مجموعه جدید التأسیس با مدیریت یوسف نیکنام، معاون قضایی دادگستری استان فارس و سه تن دیگر از قضات برجسته استان و همچنین کادر اداری آموزش دیده آغاز به کار کرده و در صورت افزایش حجم پروندهها این اداره تقویت خواهد شد.
این مقام ارشد قضایی فارس همچنین بر آموزشهای دورهای قضات و کارکنان در راستای رسیدگی دقیق و تخصصی به پروندههای ورشکستگی نیز تأکید کرد و گفت: دادخواستهای صوری ورشکستگی در محاکم استان با دقت و ظرافت و به صورت تخصصی بررسی میشود و جلو هر گونه انحراف و سوء استفاده افراد سود جو نیز در این خصوص گرفته خواهد شد.
معاون قضایی و رئیس اداره ورشکستگی دادگستری فارس نیز با اشاره به اینکه عدم وجود اداره تصفیه و امور ورشکستگی حلقه مفقودهای در روند رسیدگی های حقوقی به پرونده های ورشکستگی در استان بود از وجود ۲۲ فقره پرونده در آغاز فعالیت این اداره خبر داد.
یوسف نیکنام با بیان اینکه پیش از افتتاح این اداره با توجه به صلاحیت استانی جمع آوری پرونده های مرتبط از حوزههای قضایی سراسر استان در دستور کار قرار گرفت، گفت: از این پس نیز پس از اتمام رسیدگیهای قضایی به پرونده های ورشکستگی یک نسخه از رأی صادره برای آغاز امور مربوط به تصفیه به اداره تصفیه و امور ورشکستگی استان ارسال می شود.
نیکنام اضافه کرد: پس از دریافت رأی دادگاه این اداره مبادرت به شناسایی اموال ، بدهکاران و بستانکاران شرکت، واحد اقتصادی یا فرد حقیقی میکند تا در طی یک فرایند تخصصی و دقیق زمینه احقاق حقوق ذینفعان و اشخاص ثالث را فراهم کند.
انتهای پیام