به گزارش ایسنا، نتایج مطالعه منتشر شده در مجله Frontiers in Nutrition نشان می دهد: کودکان و نوجوانانی که در خانه صبحانه سالم می خورند از سلامت روانی-اجتماعی بهتری برخوردارند.
در حالیکه در تحقیقات پیشین نقش مهم صبحانه مغذی مورد تاکید قرار گرفته، این اولین مطالعه ای است که به اثرات گزارش شده درباره صبحانه خوردن کودکان، همچنین کجا و ماده غذایی مصرفی پرداخته است.
متخصصان اسپانیایی اظهار داشتند: نتایج بدست آمده نشان می دهد که نه تنها خوردن صبحانه مهم است، بلکه این موضوع نیز اهمیت دارد که کودکان و نوجوانان کجا صبحانه می خورند و چه مواد غذایی مصرف می کنند. حذف وعده صبحانه یا خوردن صبحانه خارج از خانه با افزایش احتمال مشکلات رفتاری روانی-جتماعی در کودکان و نوجوانان مرتبط است.
آنان همچنین تاکید کردند: مصرف برخی غذاها/نوشیدنیها (به طور مثال گوشت فرآوری شده) با احتمال بیشتر بروز مشکلات رفتاری روانی اجتماعی مرتبط است و برخی مواد غذایی (به طور مثال لبنیات، غلات) کمتر با بروز چنین مشکلاتی مرتبط است.
به گزارش مدیکال اکسپرس، در این بررسی متخصصان اطلاعات مربوط به عادات صبحانه و سلامت روانی-اجتماعی ۳۷۲۲ کودک چهار تا ۱۴ ساله را مورد مطالعه قرار دادند. در میان مهمترین نتایج، آنان دریافتند که خوردن صبحانه خارج از خانه تقریبا به اندازه حذف کامل این وعده غذایی ضرر دارد زیرا وعدههای غذایی آماده شده در بیرون نسبت به غذاهایی که در خانه تهیه میشوند، کمتر مغذی هستند.
انتهای پیام