انتقاد امام جمعه پارس‌آباد از به اتمام نرسیدن جاده سربند و مشکلات راه‌های روستایی

امام جمعه پارس آباد از به اتمام نرسیدن جاده سربند و مشکلات راه‌های روستایی این منطقه به تندی انتقاد کرد و خواستار رسیدگی جدی مسئولان برای رفع این مشکلات شد.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر باقری با اشاره به موضوع بررسی مسائل و مشکلات چهار بانده کردن جاده پارس آباد، سربند گفت: تعریض و بازسازی این مسیر ضروری است و مورد مطالبه عموم مردم منطقه قرار دارد زیرا ایمن نبودن این جاده سبب بروز حوادث ناگوار و تصادفات حادثه‌ساز شده و نگرانی‌های زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.

وی با توجه به وقوع برخی تصادفات سهمگین در این مسیر، تعلل در اجرای پروژه را غیر قابل قبول دانست و تصریح کرد: جاده پارس‌آباد - سربند یکی از پرترددترین جاده‌های استان است که باید بهسازی آن باهدف کاهش تصادفات در دستور کار قرار گیرد. بنابراین  پروژه چهار بانده کردن مسیر پارس آباد، اردبیل یک پروژه ملی به شمار می‌آید و برای پیشگیری از نارضایتی‌ها و بروز حوادث غمبار، دستگاه‌های مرتبط باید بصورت فراسازمانی در این پروژه احساس مسئولیت بیشتری کنند.

باقری با اشاره به لزوم تسریع در تکمیل چهار بانده کردن قطعه دوم مسیر پارس آباد، سربند تأکید کرد: متأسفانه به دلیل تصادفات زیادی که در این جاده صورت می گیرد، این مسیر به جاده مرگ شهرت یافته است، به گونه‌ای که در چند سال اخیر خانواده‌های زیادی به دلیل تصادف و حوادث ناگوار دیگر عزیزانشان را از دست داده و عزادار شده‌اند.

وی با بیان اینکه بودجه و هزینه زیادی برای بهسازی این جاده صرف شده است، خاطرنشان کرد: اما هنوز تکمیل این پروژه به نتیجه نرسیده است، بارها در جلسات خصوصی و اداری شهر و حتی خطبه‌های نماز جمعه این موضوع را پیگیری کردم و خواستار تکمیل آن شدم، اما به نتیجه مطلوب نرسیدم. 

امام جمعه پارس آباد با تقدیر از همکاری برخی مسئولان در رفع مشکلات راهسازی این شهر، تصریح کرد: خوشبختانه نمایندگان مجلس و بسیاری از مسئولان برای اقدامات بهسازی راه های این منطقه گام‌های خوبی برداشته‌اند که جای تقدیر دارد، اما برخی از مسئولان و مدیران در این زمینه کوتاهی و یا کم کاری می‌کنند که برخورد با این مسئولان خواسته اصلی مردم است و باید با عوامل وضعیت موجود برخورد جدی شود.

وی با بیان اینکه ۱۱ کیلومتر عملیات آسفالت سربند به اتمام رسیده و تکمیل خط‌کشی، نصب علائم و گاردریل این مسیر در دستور کار راه و شهرسازی استان است و تلاش شده اعتبار موردنیاز را تأمین کنند، ادامه داد: با راه‌اندازی این پروژه شاهد ارتقاء ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای در این مسیر خواهیم بود، اما همچنان مسافت ۱۰ کیلومتری از این جاده باقی مانده و خواستار حل این موضوع هستیم.

باقری خاطرنشان کرد: از رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی درخواست داریم وقتی به این شهر سفر می‌کنند و به دنبال حل مشکلات مردم هستند، حتماً از طریق همین راه‌ها سفر خود را انجام دهند تا مشکلات را از نزدیک شاهد باشند نه اینکه به صورت هوایی سفر کنند و با مشکلات مهم مردم از نزدیک آشنا نشوند و تنها به گفته برخی مدیران شان اعتماد کنند. امروز وجود جاده‌های پرخطر در این منطقه، سبب شده تا بسیاری از مردم به مسافرت نروند.

وی به وضعیت راه‌های روستایی پارس آباد اشاره کرد و گفت: بیشتر راه‌های روستایی مشکل دارند، یکی از این روستاها تازه‌کَند است که در ۵ کیلومتر آن لکه‌های عمیق وجود دارد و ضرورت دارد برای تسهیل مردم در رفت و آمد این مشکل حتما به صورت جدی پیگیری شود. همچنین روستای اسلام آباد که کشت و صنعت مغان در آن قرار دارد و کشاورزان و صنعتگران برای رفت و آمد به این روستاها در حال تردد هستند، راه بسیار نامناسب دارد و برای مردم خطرآفرین است. این در حالی است که با یک روکش آسفالت می‌توان بسیاری از این مشکلات را کاهش داد؛ البته در این زمینه اقداماتی را شروع کرده‌اند، اما این پروژه‌ها به صورت لاک‌پشتی در حال انجام است.

امام جمعه پارس آباد همچنین به دفع نادرست فاضلاب‌ شهری و انتقال آن به جریان آب‌های سطحی انتقاد کرد و یادآور شد: این کار علاوه بر آن که محیط را آلوده می‌کند سبب می‌شود تا مردم در معرض ابتلا به انواع بیماری‌های انگلی و عفونی قرار گیرند. فاضلاب شهری پارس‌آباد مغان پس از گذشت از طبیعت زیبای سواحل رود ارس مهمان ناخوانده این رود پرخروش شده و سلامت و بقای شهروندان و محیط زیست را به مخاطره می‌اندازد.

وی تصریح کرد: از سال‌ها پیش به دلیل نبود تصفیه‌خانه فاضلاب شهری در پارس‌آباد تقریباً نصف مردم این شهر از بوی بد فاضلاب شهری رنج می‌برند و یک نارضایتی شدیدی بوجود آورده است. این در حالی است که پارس آباد مغان، یکی از پرجمعیت ترین شهرها مرزی به شمار می آید و باید به رفع نیازهای این شهر توجه ویژه‌ای شود، متاسفانه فاضلاب به صورت اصولی دفع نمی شود و برای اجرای این پروژه به بیش از ۷۰ میلیارد اعتبار نیاز است و به نظر می رسد یکی از واجبات و ضروریات استان به شمار می آید.

باقری همچنین به کاهش پروازهای فرودگاه پارس آباد اشاره و تصریح کرد: متاسفانه هر روز شاهد هستیم به دلایل نامشخص آمار پروازهای فرودگاه پارس آباد کاهش می یابد و امروز به یک پرواز تقلیل یافته است و این وضعیت هرگز در شان مردم این شهرستان نیست که این گونه برخوردهای ناشایست می‌شود. 

وی با بیان اینکه شهرستان پارس‌آباد از وضعیت راه‌های ارتباطی به شدت رنج می‌برد، نبود راه های ریلی و مشکلات جاده‌ای را از مهم‌ترین مشکلات این شهرستان برشمرد و تأکید کرد: بارها گفتم این شکل برخورد کردن، شیوه مردم‌داری نیست، ظلم به مردم است، وقتی راه‌آهن و جاده مناسب وجود ندارد و برخی از مردم که از تمکن مالی هم برخودار هستند از استفاده فرودگاه محروم شده‌اند.

گفتنی است، فرودگاه پارس‌آباد مغان به عنوان قدیمی‌ترین فرودگاه استان اردبیل در سال ۱۳۵۲ تأسیس و در سال ۱۳۸۱ از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان منفک و تحویل شرکت مادر تخصصی فرودگاه‌های کشور شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401053021454
  • خبرنگار : 30058