بی‌تحرکی چه عوارضی برای بانوان شاغل دارد؟

کارشناس ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: ورزش نکردن و بی‌تحرکی علاوه بر افسردگی و ناهنجاری‌های ساختار قامتی باعث به وجود آمدن مشکلاتی مانند اضافه وزن و فشارخون بالا برای بانوان شاغل می‌شود.

سونیا لطف‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ورزش برای بانوان شاغل، اظهار کرد: سلامتی مهم‌تر از هرچیزی است و هر فردی برای احترام به خود باید ساعتی را به ورزش اختصاص دهد ولی متاسفانه اکثر بانوان شاغل بی‌تحرک هستند و این بی‌تحرکی زنگ خطری برای سلامتی افراد محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه بی‌تحرکی، نشستن غلط و ورزش نکردن باعث ایجاد ناهنجاری‌های ساختار قامتی و ستون مهره‌ها مانند کایفوز (عارضه پشت گردن) و لوردوز گردن (عارضه سر به جلو) می‌شود که بانوان می‌توانند با انجام حرکات ورزشی ساده از به وجود آمدن آن ها جلوگیری کنند، افزود: انجام ورزش‌های ساده توسط بانوان، تغییر مکان بعد از ۱۵ (هر یک ربع یک بار) دقیقه نشستن و انجام حرکات کششی ساده برای عضلات بدن و ... می‌تواند از به وجود آمدن ناهنجاری‌های نام‌برده جلوگیری کند.

این مسئول با بیان اینکه بانوان شاغل برای حفظ سلامتی، سرزندگی و شادابی خود و دوری از عوارض بی‌تحرکی باید به انجام تمرینات ورزشی بپردازند، تصریح کرد: بانوان شاغل برای دوری از عوارض بی‌تحرکی باید روزانه حداقل یک ساعت به ورزش اختصاص دهند و اگر امکان ورزش به صورت روزانه وجود نداشت، حداقل سه روز در هفته باید ورزش کنند و در نظر داشته‌ باشند که افسردگی نیز از عوارض بی‌تحرکی است، زیرا با ورزش نکردن بانوان انرژی و نشاط کافی برای انجام کارهای خود را نخواهندداشت و حتی ممکن است به مرور زمان از کار خود زده شوند که با ورزش می‌توانند بر افسردگی غلبه کنند.

لطف‌اللهی با بیان اینکه فصل تابستان فرصت خوبی است تا بانوان بخشی از مسیر رفت یا برگشت خود را به پیاده‌روی اختصاص دهند، ادامه داد: ورزش نکردن و بی‌تحرکی علاوه بر افسردگی و ناهنجاری‌های ساختار قامتی باعث به وجود آمدن مشکلاتی مانند اضافه وزن، فشار خون بالا، مشکلات قلب و عروقی می‌شود و با بی‌تحرکی بهداشت ساختار قامتی بانوان تحت فشار است.

کارشناس ورزش بانوان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان عنوان کرد: نشستن طولانی مدت نیز یکی از مشکلات بانوان شاغل است که باعث ایجاد مشکلاتی در بانوان می‌شود که با ایجاد تحرک و انجام حرکات کششی مخصوص صندلی می‌توان از ایجاد آن‌ها جلوگیری کرد یا شدت آن را کاهش داد.

وی خاطرنشان کرد: بانوانی که پشت میز می‌نشینند و چندین ساعت مشغول کار هستند باید بعد از ۱۵ دقیقه نشستن به بهانه‌های مختلف از جای خود برخاسته و چند دقیقه راه رفته و تحرکی برای خود ایجاد کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401052920898
  • خبرنگار : 50295