در نشستی دانشجویی بررسی می‌شود:

تمام آنچه یک کارآفرین صنایع غذایی باید بداند

انجمن‌های علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه یزد و تعدادی دیگر از انجمن‌های علمی دانشجویی کشور، جلسه‌ای با عنوان «تمام آنچه یک کارآفرین صنایع غذایی باید بداند» برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس حیرت‌پور (مسئول فنی کارخانه مواد غذایی) و فاطمه سمیجور (دبیر کانون صنایع غذایی گندم) پنجشنبه ۲۷ مرداد از ساعت ۹ تا ۱۳ برپا می‌شود.

«آشنایی با اصول راه‌اندازی کسب و کار صنایع غذایی» و «آشنایی با وظایف و نقش‌های مسئول فنی کسب و کار صنایع غذایی» محورهای این کارگاه است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه‌های @elham_molaabed و @A_Saneifar پیام دهند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401052518000
  • خبرنگار :