رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان 24 مردادماه در آیین امضای این تفاهمنامه گفت: این تفاهم نامه همکاری در چهارچوب اهداف تعیین شده در سند چشم انداز بیست ساله کشور، قوانین بالا دستی و سند ملی توسعه استان سمنان و به منظور تحقق اهداف مشترک آموزشی، فرهنگی و پژوهشی– تحقیقاتی و همچنین برای فراهم آوردن زمینههای همکاری برای بهرهگیری از توان و استعدادهای موجود برای گسترش اهداف مذکور و همکاریهای متقابل منعقد شده است.
علی منصفی راد افزود: هدف از انعقاد این تفاهمنامه توسعه و ارتقاء سطح همکاریهای فیمابین میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و جهاددانشگاهی در تمام زمینههای علمی، تحقیقاتی، آموزشی و فرهنگی با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص آنان است.
وی با برشمردن زمینههای همکاری مشترک با توجه به زمینه های مذکور ادامه داد: همکاری و برقراری روابط متقابل آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به منظور بهرهوری بیشتر از امکانات و تسهیلات طرفین در زمینه های مورد نیاز از جمله مهمترین محورهای اصلی این تفاهم نامه است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان اضافه کرد: همکاری در زمینه نیازسنجی آموزشی، تدوین و برگزاری دورههای عمومی و تخصصی، برگزاری مشترک همایش و کارگاههای آموزشی، همکاری در خصوص سرمایهگذاری مشترک در طرح های پژوهشی، زیر ساختی، تولیدی، اجرای طرحهای نظرسنجی و افکار سنجی، همکاری در زمینه تامین نیروهای علمی(مدرس و پژوهشگر) و استفاده از تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی،کتابخانه ای،آزمایشگاهی و رایانه ای و نظام اطلاع رسانی یکدیگر از جمله موضوعات و محورهای این تفاهم نامه همکاری است.
منصفی راد همچنین از همکاری این دو مجموعه در زمینه تأسیس و راه اندازی مرکز نورآوری و شکوفایی در حوزه صنایع دستی و گردشگری و همچنین راه اندازی شعبه پارک علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در استان سمنان به عنوان دو موضوع مهم این تفاهم نامه خبر داد.
وی افزود: همکاری متقابل در انجام پایان نامه های دانشجویی در مقاطع ارشد و دکتری، همکاری متقابل در زمینه فناوری اطلاعات و ایجاد دوره های مجازی، همکاری متقابل در زمینه آموزش های ضمن خدمت جهت اساتید و کارکنان، همکاری در زمینه ارزیابی،استعداد سنجی و اتصال به بازار متقاضیان فعالیت در حیطه صنایع دستی و گردشگری نیز از سایر موضوعات این تفاهم نامه همکاری است.
انتهای پیام