علی نیکزاد در گفتگو با ایسنا، با اشاره به شستا و ایمیدرو دو مجموعه سرمایهگذاری عظیم در کشور هستند که هیچگونه واحد صنعتی در استان تاکنون راهاندازی نکرده بودند،اظهار کرد: ظرفیت معادن استان اردبیل در بخش معدن سنگ آهن بینظیر است که قرار شد ایمیدرو و شرکتهای سرمایهگذاری سازمان گسترش احداث کارخانه آهن اسفنجی را با ظرفیت یک میلیون تن و سرمایهگذاری ۴ هزار میلیارد تومان در دستور کار قرار دهند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس، ضرورت تولید محصولات متنوع نظیر آهن اسفنجی، شمش، ورق، تیرآهن و میلگرد را با حضور سرمایهگذاران استان یادآور شد و بیان کرد: برای کارخانجات فعال استان در تولید آهن راهاندازی کارخانه آهن اسفنجی از ضرورتهاست.
نیکزاد به واگذاری ۳ هزار مترمربع زمین برای احداث این کارخانه با سهام ۱۰۰ درصد دولتی اشاره کرد و گفت: با تعیین محدوده سازمان میراث فرهنگی کاوشها و مطالعات خود را در محدوده ۳ هکتاری آغاز کرد و بنابه اظهارات مسئولان میراث فرهنگی جنازه، خنجر و آثاری از شهر قدیمی بیرون کشیده شد.
وی افزود: رئیس پژوهشکده میراث فرهنگی صیانت از حدود اربعه این منطقه را یادآوری کرده تا این محدوده مورد حفاظت د صیانت قرار گیرد.
نایب رئیس مجلس، ظرفیتهای معدنی استان اردبیل را در مشگینشهر و قزلاوزن خلخال یادآور شد و بیان کرد: مباحث پیرامونی مطرح شده در مورد منطقه قرهحسنلو بیشتر شایعه است و مسئولان استانی با تعصب خاص در کنار حفظ مواریث تاریخی و فرهنگی سعی دارند تا این کارخانه به عنوان حق مسلم استان احداث شود.
نیکزاد در پایان گفت: تلاش بر این است تا در کنار حفظ این محدوده با خشت خام و آجرنما کارخانه آهن اسفنجی در ۳ هزار مترمربع زمین عملیاتی شده تا به توسعه و پیشرفت استان کمک کنیم.
انتهای پیام