سید علی مرتضینژاد ۲۲مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان از وجود تنها یک استثنا در بین پروژههای عمرانی بزرگ شهر سمنان خبر داد و اظهار کرد: "پروژه تونل شهری سمنان" تنها پروژهای است که در صورت انجام مطالعات آن، عملیات اجرایی احتمالی آن منوط به انجام طرح مطالعاتی و کار کارشناسی آغاز خواهد شد.
رئیس مدیریت شهری سمنان از برنامهریزی برای دهها پروژه شهرداری مرکز استان در هفته دولت خبر داد و افزود: ۴۵ پروژه عمرانی شهرداری سمنان در لیست پروژههای افتتاحی هفته دولت قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه ممکن است برخی از پروژه ها تا هفته دولت آماده بهره برداری نشوند ادامه داد: چنانچه پروژهای از این پروژهها تا هفته دولت آماده افتتاح نشوند، بهره برداری از آن به دهه فجر موکول خواهد شد.
شهردار سمنان از افتتاح رسمی تقاطع غیر همسطح شهرک روزیه در دهه فجر خبر داد و گفت: پروژه تقاطع غیر همسطح روزیه سمنان یکی از مهمترین پروژههای عمرانی در حال ساخت مدیریت شهری است و تلاش همکاران ما بر این است که در ۱۸۳ روز باقیمانده تا ۲۲ بهمنماه آماده بهره برداری شود.
مرتضینژاد از افتتاح پروژه پل روزیه به عنوان یکی از اولویتهای مدیریت شهری در بخش عمران شهری نام برد و گفت: این پروژه مهم شهری در ۹ ماه گذشته ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است .
وی با اشاره به اهمیت این پل و نقش آن در کاهش بار ترافیکی شمال شهر سمنان افزود: با افتتاح این پل حجم زیادی از بار ترافیکی این منطقه کاهش یافته و تردد و عبور و مرور مردم در این منطقه تسهیل خواهد شد.
شهردار سمنان از برنامهریزی برای افتتاح این پروژه در دهه فجر پیش رو خبر داد و خاطرنشان کرد: شهرداری سمنان در همین راستا جلساتی با مشاور فنی این پروژه که در مجموع ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، داشته است. ضمن اینکه در صددیم در صورت متقاعدشدن اعضای شورای اسلامی شهر ، روند عملیات اجرایی این پروژه با سرعت بیشتریاجرایی میشود.
وی بااشاره به پیشرفت ۲۵درصدی پل امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: توقف عملیات اجرایی این پروژه به دلیل اظهارنظر برخی اعضای شورای شهر بوده و قرار است که دو لپ به پروژه اضافه شود.
وی از دعوت از مشاور این پروژه خبر داد و گفت: در صددیم که برخی از اعضای شورای شهر را متقاعد کرده و پروژه با سرعت بیشتری اجرایی شود.
تسهیل در دسترسی به منطقه گردشگری آبگرم
مرتضینژاد بااشاره به نقش مهم این پل در حوزه گردشگری افزود: این پل دسترسی به منطقه آبگرم را تسهیل و در بهبود اقتصاد گردشگری نقش مهمی خواهد داشت. ضمن اینکه بخش مهمی از واحدهای مسکن ملی نیز از این پروژه بهره مند میشوند.
وی با اشاره به معضل آب های سطحی در محدوده دو پروژه روزیه و امام حسن مجتبی(ع) افزود: با رفع معضل آب های سطحی، خوشبختانه کار عمرانی کارفرما در هر دو پروژه آغاز شده و قرار است که با سرعت بیشتری انجام شوند.
شهردار سمنان با بیان اینکه جاده سیلو سمنان آخرین مراحل زیرسازی خود را طی میکند از این محور به عنوان یک استخوان در گلو مانده در مدیریت شهری سمنان نام برد و اظهار کرد: بحث تامین روشنایی این محور در تعامل با توزیع برق سمنان حل شده و قول مساعد داده شده که روشنایی آن تامین شود.
وی ادامه داد: طول این جاده حاشیه شهر دو کیلومتر و ۳۰۰ متر است که آخرین مراحل زیرسازی و جدولگذاری خود را میگذراند. ضمن اینکه قرار است که به منظور تسریع در اجرای پروژه هر قطعه که آماده می شود، بلافاصله عملیات آسفالت آن نیز انجام شود.
اخطار به "متروپل"های سمنان
مدیریت ارشد شهری سمنان در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص پایش ساختمان های قدیمی اکثر شهرها بعد از حادثه دلخراش متروپل آبادان گفت: در همین راستا یک کمیته ویژه رصد و پایش نیز در شهرداری سمنان شکل گرفت و تمامی ساختمان های مستعد حادثه مورد پایش قرار گرفت.
وی با اشاره به پایش ساختمان های مستعد حادثه در شهر سمنان از جدی بودن شهرداری در این بخش خبر داد و افزود: به واحدها و ساختمان های مستعد حادثه اخطار داده شده است.
وی با تمجید از همراهی های دادستانی سمنان با شهرداری در این بخش خبر داد و گفت: خوشبختانه دادستانی در این حوزه پای کار بودند. شهرداری همه تلاش خود را به کار می گیرد تا پیگیری جدی این ساختمان ها از وقوع حوادثی نظیر آنچه در آبادان افتاد جلوگیری کند.
شهردار سمنان با بیان اینکه از یکم آبان ماه ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته جمع کل هزینه عمرانی شهرداری سمنان ۱۲۸ میلیارد تومان بوده افزود: از کل بودجه سال گذشته مبلغ ۳۷۰ میلیارد تومان محقق شده است که ۱۷۹ میلیارد تومان آن در پنجماهه اول امسال و در دوره مدیریت شهری فعلی محقق شده است.
مرتضی نژاد با اشاره به اینکه بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۱، ۸۴۵ میلیارد تومان است تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۷ میلیارد تومان از این بودجه محقق شده است .
مدیریت ارشد شهری سمنان وعده داد: با تمهیدات اندیشیده شده کل بودجه پیش بینی شده تا پایان امسال محقق شود.البته با توجه به ظرفیت های شهر سمنان،من معتقدم که بودجه شهرداری باید بیش از رقم فعلی باشد.
وی با اشاره به اینکه شهرداری سمنان ۲ کیلومتر و ۵۰۰ متر فیبر نوری خریداری کرده است افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا ۲۰ مردادماه امسال حدود ۳۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه عمرانی انجام دادهایم.
مخالفت شهردار با فروش املاک و زمینهای شهرداری
شهردار سمنان از مخالفت خود با فروش املاک و زمینهای شهرداری خبر داد و گفت: هنر مدیریت شهری در این است که بدون فروش املاک و زمینها، بودجه شهرداری را محقق کند وگرنه هر کسی می تواند با فروش زمین و املاک بخشی از هزینه های شهرداری را تامین کند.
شهردار سمنان با اشاره به پیش بینی تامین ۲۲۰ میلیاردی درآمد از محل فروش اموال در برنامه امسال شهرداری از تلاش برای ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری خبر داد و افزود: تا جای امکان همه تلاش خود را به کار می گیریم تا از فروش زمین و املاک و اموال شهرداری جلوگیری کنیم.
وی بااشاره به طلب شهرداری از دستگاه های اجرایی گفت: تنها تا سال ۸۸ بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان طلب از دستگاه های اجرایی داریم. اگر این طلب ها بروزرسانی شود مطمئنا رقم بسیار بیشتری خواهد بود.
وی از ورزش و جوانان استان با ۷۵ میلیارد تومان بدهی به عنوان بدهکارترین دستگاه اجرایی به شهرداری نام برد و خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از دستگاه ها هم اکنون نیز بدون اخذ مجوز از شهرداری اقدام به ساخت و ساز می کنند.
شهردار سمنان با اشاره به طلب های پیمانکاران از شهرداری مرکز استان گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۰۷ میلیارد تومان و در سال ۴۰۱ بیش از ۶۰ میلیارد تومان از طلب پیمانکاران پرداخت شده است.
شهرداری تا تعیینتکلیف پرسنل فعلی نیرو نمیگیرد
وی با بیان اینکه شهرداری تا تعیینتکلیف پرسنل فعلی و یا آغاز یک پروژه بزرگ، نیرو نمیگیرد گفت: علی رغم فشارهای مختلف برای استخدام افراد، شهرداری تاکنون تسلیم نشده و تا تعیین تکلیف پرسنل فعلی، نیرویی جذب نخواهد کرد.
مرتضینژاد ادامه داد: شهرداری سمنان در مجموع یک هزار و ۵۱۷ نفر پرسنل از نیروهای کارگری و کارگر معین تا کارمندان بخش اداری و...دارد.لذا تا این نیروها تعیین تکلیف نشوند و یا پروژه کلانی تعریف نشود هیچ نیروی جدیدی استخدام نخواهد شد.
وی با اشاره به هزینه های بالای جاری در شهرداری اضافه کرد: تا سال قبل ماهانه ۱۴.۵ میلیارد تومان حقوق ماهیانه به پرسنل پرداخت می شد که امسال به ماهانه ۲۴.۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.
در "پیادهراه امام" به تکالیفمان عمل کردیم
این مدیر شهری در پاسخ به پرسش متعدد خبرنگاران در ارتباط با پیاده راه امام که مدت اندکی بعد از افتتاح به دستور مسوولان دوباره به از پیاده راه به خیابان تبدیل شد گفت: شهرداری سمنان در طرح پیاده راه امام به تکلیف خود عمل کرده است.
وی با بیان اینکه شهرداری در این حوزه از شورای ترافیک تبعیت می کند افزود: این پروژه تحویل موقت شده و پیمانکار در صورت هرگونه آسیب احتمالی موظف به جبران و بازسازی آن است.
شهردار سمنان از تغییرات مداوم مدیریتی به عنوان یکی از اشکالات جدی در حوزه مدیریت شهری نام برد و با اشاره به دیگر خدمات شهری در حوزه ترافیک شهری خاطرنشان کرد: شهرداری سمنان در ۹ ماه گذشته بیش از دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای نصب دوربینهای سطح شهر سمنان هزینه کرده است .
مرتضی نژاد تصریح کرد: در حال حاضر هشت دوربین تردد، ۶ دوربین ثبت تخلف و ۴۳ دوربین پایش تصویری در شهر سمنان نصب است.
وی با بیان اینکه از سال ۹۸ به این سو ۲۶ نقطه حادثه خیز از سوی شورای ترافیک به شهرداری اعلام شده اظهار کرد: همه این نقاط حادثه خیز به جز چهار نقطه، همگی اصلاح شدند. البته دو مورد از این نقاط مستعد حادثه، اصولا قابلیت اصلاح ندارد.
انتهای پیام