دبیر مجمع عالی اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه وظیفه اصلی هیأت احیای امر و تعظیم شعائر اهل بیت(ع) است، اظهار کرد: هیأتیها متناسب با نیاز هرزمان، امر اهل بیت(ع) را وابسته به هرچیز بدانند آنجا حاضر می شوند.
مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه هیأتیها در زمینههای معیشت و اشتغال فعالیت هایی را آغاز کرده اند، مطرح کرد: هیأت محل تبیین مسائل و رفع چالشهای نظام است و اگر موضوعی به عنوان چالش اصلی نظام معرفی شود، قطعا هیأتیها نیز پای کار آن خواهند آمد.
دبیر مجمع عالی اقتصاد مقاومتی افزود: هیأتی ها با ساختار مردمی که داشتند در مبارزه با طاغوت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس و سازمان بسیج بعد از پیروزی انقلاب مشارکت موثر داشتند. در سالهای اخیر نیز در عرصه خدمات اجتماعی و امداد رسانی به زلزله زدگان و آسیب دیدگان سیل و کرونا به خوبی خدمت رسانی کرده اند.
وی با اشاره به اینکه هیأت را نمیخواهیم به بنگاه اقتصادی تبدیل کنیم، عنوان کرد: هدف هیأت تربیت افرادی است که بتوانند در عرصه های مختلف جامعه ازجمله اقتصاد اثرگذار باشند.
معلی با بیان اینکه تبلور ارزشهای عاشورایی در رفتار فعالین اقتصادی میتواند تاثیرگذار باشد، خاطرنشان کرد: هیأت را باید حلقه میانی ببینیم که قابلیت خدمتگزاری در عرصه اقتصادی را دارد.
وی با اشاره فعالیت بعضی از هیأت ها، به ذکر نمونه هایی از فعالیت مردمی افراد هیأتی در زمینه های مهارت آموزی، گسترش مشاغل خانگی و اشتغال دانش بنیان پرداخت.
دبیر مجمع عالی اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه نیازهای روز جامعه باید در هیأتها تبیین شود، یادآور شد: شبکه ارتباطی هیأتها با یکدیگر نیز میتواند در پیشبرد اهداف مختلف موثر باشد.
انتهای پیام
هیأت در میز اقتصاد مورد بررسی قرار گرفت
موضوع اقتصاد و هیأت با حضور حجت الاسلام والمسلمین حمزه معلی مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر در برنامه میزگرد اقتصاد از شبکه خبر مورد بررسی قرار گرفت.