ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا افزود: حجم مبادلات اقتصادی، اعم ازصادرات،واردات و ترانزیت در پایانه های مرزی میلک و میرجاوه به ۷۴۳هزار و ۴۰۹ تن کالا رسید.
وی با توجه به جابجایی این حجم از تبادل کالا توسط ۳۱ هزار و ۵۷۸ دستگاه کامیون،گفت: عمده کالاهای صادراتی شامل گاز مایع ،قیر، هیدروکربن، بنزین، سیمان و فرآورده های لبنی می باشد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان،صادرات از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه را ۳۲۶هزار و ۷۲۳تن کالا اعلام کرد و گفت: واردات نیز از پایانه مرزی میرجاوه به ۱۴۶هزار و۱۸۱تن کالا در این مدت رسیده است.
کرد ضمن اشاره به مجموع ترانزیت از پایانه های مرزی به ۲۷۰ هزار و ۵۰۵ تن کالا، افزود: پایانههای مرزی استان در زمینه اقتصاد مقاومتی پتانسیل بالایی دارند و به منظور استفاده هرچه بهتر از ظرفیت تخلیه و بارگیری کامیونهای صادراتی و ترانزیتی در مرز این استان و کشور افغانستان عملیات طرح توسعه محوطه پایانه مرزی میلک و همچنین طرح توسعه سالن مسافری پایانه مرزی میرجاوه با هدف تسهیل وسرعت بخشی به جابجایی وتردد مسافران، ترانزیت و حمل ونقل بین المللی کالا توسط این اداره کل درحال انجام است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تعطیلی ۲۳ روزه در تیرماه سالجاری در پایانه مرزی میلک،متوسط ورودی و خروجی از این مرزها به طور متوسط روزانه ۴۵۰ دستگاه کامیون می باشد که در تلاش هستیم با روان سازی تردد در مرز این میزان نیز افزایش یابد.
انتهای پیام