خیابانی به نام جهانگیر خسروشاهی شد

خیابان «مینا» به نام جهانگیر خسروشاهی، نویسنده و پژوهشگر فقید حوزه انقلاب اسلامی شد.

به گزارش ایسنا، انجمن قلم ایران با اعلام این خبر نوشته است: «با تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران، خیابان مینا در منطقه ۱۱ به نام جهانگیر خسروشاهی، نویسنده فقید انقلابی و متعهد کشورمان مزین شد.»

جهانگیر خسروشاهی ۱ آذر ۱۳۴۰ در روستای دهق شمال غرب اصفهان متولد شد. او خواندن و نوشتن را در مکتب آموخت و پس از دوره‌ای تحصیل در مدرسه به حوزه وارد شد و تحصیلات حوزوی را ادامه داد. 

خسروشاهی فعالیت‌های فرهنگی خود را از ابتدای انقلاب اسلامی شروع کرد و از سال ۱۳۶۸ همکاری با حوزه هنری را آغاز کرد. 

حضور در مجله «سوره»، دو دوره عضویت در شورای بررسی کارگاه قصه و رمان حوزه هنری، عضویت در پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، همکاری با گروه تلویزیونی جهاد سازندگی و گروه تلویزیونی روایت فتح از جمله فعالیت‌های او است. 

خسروشاهی در سال ۱۳۷۷ به‌عنوان داور جشنواره فیلم دفاع مقدس و در سال‌های ۱۳۷۷، ۱۳۷۹ و ۱۳۸۳ به‌عنوان داور جشنواره انتخاب کتاب دفاع مقدس حضور داشت. سال ۱۳۸۳ نیز داوری انتخاب کتاب دفاع مقدس دفتر ادبیات داستانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عهده‌دار بود.

او آثار زیادی از جمله داستان کوتاه، رمان و زندگی‌نامه داستانی و مقاله به چاپ رساند و کتاب‌های خلفه‌های وحشی، باغ باور، بیرون قلعه امن نیست، خیابان رویت و به کلی سری را به عنوان مجموعه داستان در کارنامه خود ثبت کرد. از دیگر کتاب‌های او نیز می‌توان به زخمدار، رویای داغ، داستان‌های بلند نفر پانزدهم و صخره‌ها و پروانه‌ها، زندگی‌نامه‌های داستانی همیشه با هم، دوشنبه‌ای که می‌آید و غروب آبی رود، داستان نوجوان پدربزرگ برکه و درخت گردو و نثر ادبی از کوچه‌های بی‌خبری اشاره کرد.

جهانگیر خسروشاهی سیزدهم بهمن‌ماه ۱۴۰۰ در پی ایست قلبی درگذشت. 

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1401051108679
  • خبرنگار : 71626