دکتر حسین شیبانی در گفتوگو با خبرنگاران از سیر صعودی مبتلایان در شهرستانهای شاهرود و میامی خبر داد و اظهار کرد: شمار بیماران بدحال و بستریهای آی سی یو نیز سیر صعودی داشته و لذا به نظر میرسد به احتمال زیاد در صورت ادامه این روند شاهد افزایش احتمالی موارد ابتلا و فوتی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۷ بیمار کرونایی در بیمارستان شاهرود بستری است افزود: هفت نفر از این مبتلایان، بیماران بدحال کرونایی هستند که در آی سی یو بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: در هفته گذشته یک مورد فوتی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ثبت شده است.
دکتر شیبانی از بازگشت رنگ قرمز به نقشه کرونایی شهرستان های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان شاهرود در وضعیت قرمز و میامی در وضعیت زرد کرونایی است.
وی از کامل کردن واکسیناسیون به عنوان تنها راه مطمئن مقابله با این بیماری همهگیر نام برد و گفت: منظور از کامل کردن فرآیند واکسیناسیون، زدن سه دز برای افراد بالغ است. ضمن اینکه اگر ۶ ماه از دز سوم آنها گذشته باشد نیز باید دز یادآور و یا چهارم را تزریق کنند.
وی با گلایه از کاهش موارد مراجعه به مراکز واکسیناسیون اضافه کرد: در دو سه هفته اخیر میزان مراجعات به مراکز واکسیناسیون در شاهرود و میامی روند بسیار خوب و مناسبی داشته اما متاسفانه در چند روز اخیر شاهد کاهش موارد مراجعه شهروند برای تکمیل واکسیناسیون هستیم.
توصیههای بهداشتی برای ادای نذری در روزهای کرونایی
این پزشک متخصص با اشاره به در پیش بودن مراسم های ایام محرم و صفر توصیه کرد: مراسم ها حتما در فضای آزاد و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی باشد. ضمن اینکه از هیات مذهبی انتظار می رود که در ورودی هیات ماسک و موادضدعفونی کننده را برای استفاده مراجعین قرار دهند.
وی با اشاره به پخش غذای نذری در این ایام از عموم شهروندان خواست: مواد غذایی نذری را به شکل مناسب، در منزل بستهبندی کرده و از کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تاکید کرد: در زمان توزیع نیز باید از تجمع افراد پرهیز شود . ضمن اینکه افراد مشارکت کننده در فرآیند پخت و پز و توزیع غذای نذری نیز حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند.
وی توصیه کرد: از ظروف مناسب و دردار برای بسته بندی غذاهای نذری استفاده شود.
انتهای پیام