به گزارش ایسنا، سید حمید سجادی در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی و در پاسخ به سوال احمد راستینه در خصوص اینکه چرا با وجود گذشت ۱۸ ماه از تصویب قانون شرح وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، هنوز آییننامه اجرایی این قانون به تصویب هیات دولت نرسیده و عملا ظرفیتهای این قانون فعال نشده است؟ بیان کرد: تردیدی نیست که با تصویب این قانون با همت مجلس شورای اسلامی گام بلندی در راستای انسجام مسائل و موضوعات مهم حوزه ورزش و جوانان برداشته شد. این قانون کمک کرد تا حوزه ورزش و جوانان تا حدود زیادی ساماندهی و قانونمند شود. ما سالها دغدغه داشتیم که بعد از پیروزی انقلاب در حوزه ورزش و جوانان قانون نداشته و همچنان با قانون زمان پهلوی دوم، حوزه ورزش و جوانان را اداره میکردند.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه خاطر نشان کرد: در خردادماه سال ۱۳۹۰ که وزارت ورزش و جوانان نیز تشکیل شد همچنان همان قانون سازمان تربیت بدنی دوران پهلوی دوم به وزارتخانه تفویض شد و حوزه ورزش و جوانان با این قانون اداره شد. الحمدلله آرزوی ما برآورده شد و قانون اهداف و وظایف حوزه ورزش و جوانان از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. از زمان تصویب این قانون و ابلاغ آن در دولت گذشته وزارت ورزش وقت پیشنویس آییننامههای آن را تهیه کرد و به نهاد ریاست جمهوری و هیات دولت ارائه نمود. از آن زمان با روی کار آمدن دولت جدید فاصلهای در تصویب آییننامههای این قانون افتاد اما بنده به اتفاق همکارانم در وزارت ورزش و جوانان تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا آییننامه این قانون هرچه سریعتر به تصویب برسد.
وی گفت: وزارت ورزش و جوانان در ۱۰ قسمت وظیفه داشت که آییننامه تهیه کند و ما در ۸ قسمت آییننامه و دستورالعملهای لازم را تهیه و به تصویب رساندیم، یعنی از ۱۰ تکلیف ما ۸ تکلیف خود را انجام دادیم.
وزیر ورزش در ادامه تاکید کرد: دو تکلیف باقیمانده که نیز منجر به طرح این سوال شد با جدیت در وزارتخانه دنبال شد و ما به صورت متمرکز تمام تلاش خود را به کار بستیم تا هرچه سریعتر تعیین تکلیف گردد. خوشبختانه در تاریخ ۱۴۰۱.۰۵.۰۹ یعنی دو روز پیش دو مورد باقیمانده از آییننامه این قانون با پشتکار و پیگیری وزارت ورزش و حمایت رئیس جمهور به تصویب رسید. اکنون هر ۱۰ تکلیف ما در تهیه آییننامه اجرایی این قانون انجام شده است. آنچه که مورد سوال قرار گرفته اکنون به تصویب رسیده است و ما در تلاش هستیم تا از تمام نقاط قوت این قانون بهرهمند شویم. ماده چهار این قانون یکی از آرزوهای ما را برآورده کرد همانطور که در حوزه سلامت تنها وزارت بهداشت میتواند امور را پیگیری کند و هیچ دستگاهی اجازه دخالت ندارد اکنون با تصویب این قانون در ماده چهار متولی اصلی حوزه ورزش و جوانان، وزارتخانه تعیین شده و تمام سیاستگذاریها و ریلگذاریهای حوزه ورزش و جوانان باید از طریق وزارت ورزش و جوانان دنبال شود. ما نیز در تلاش هستیم تا از تمام نقاط قوت و فرصتهای این قانون استفاده کنیم.
سجادی ادامه داد: یکی از نگرانیهای ما در حوزه ورزش و جوانان این بود که از ظرفیتهای این قانون به شکل اصلی استفاده نشود. بنده به عنوان خادم حوزه ورزش و جوانان قول میدهم که با تلاش و پشتکار قریب به ۱۰۰ درصد مفاد این قانون در آییننامه و دستورالعمل دیده شده و تمام تلاش ما بهرهگیری از ظرفیتهای این قانون است. یکی دیگر از موارد دیده شده اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان است که خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته هیچگاه از خدمات این صندوق به جامعه قهرمانان کاسته نشد و یک رضایت مطلوبی نزد خانواده ورزش و پیشکسوتان ایجاد شده است.
وی در ادامه گفت: این مورد از نقاط قوت این قانون به شمار میرود. از سویی دیگر تمام تلاش ما برای فعال کردن ظرفیت ماده چهار این قانون میباشد که متولی اصلی ورزش و جوانان را وزارت ورزش و جوانان قرار داده است. در بند ۱۱ ماده ۱۴ این قانون ظرفیت بزرگی دیده شده که صدور یا لغو مجوز رشتهها و سبکهای مختلف ورزشی را در اختیار وزارتخانه قرار داده است. در بند ۱۳ قانون نیز صدور یا لغو مجوز باشگاههای ورزشی، اماکن و اتحادیهها را نیز به وزارتخانه داده است. بنده با همکارانم هیچ کوتاهی در تهیه این آییننامه نداشتیم و تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا از تمام ظرفیتهای این قانون به درستی بهرهمند شویم.
وزیر ورزش و جوانان در پایان بیان کرد: یکی از افتخارات ما این است که این روزها اخبار خوب حوزه ورزش حال ما را خوب میکند. سریعترین صعود تیم فوتبال به جام جهانی و اتفاقات خوبی که در حوزه ورزش بانوان رخ داده است. از سوی دیگر رشد معاونت امور جوانان و ارتقاع جایگاهاش به دبیر شورای عالی جوانان از دیگر دستاوردهای حوزه ورزش است که بنده قول آن را داده و محقق شد.
انتهای پیام