مرضیه قنبریان اظهار کرد: از ابتدای تیرماه امسال، ۹۰ درخواست بازرسی آسانسور در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور ثبت شد که منجر به صدور۸۷ تاییدیه ایمنی آسانسور شد.
وی افزود: در راستای حفظ ایمنی و سلامت شهروندان، پیرو بازرسیهای انجام شده در تیرماه توسط کارشناسان این اداره کل از آسانسورهای مراکز دولتی و مسکن مهر، شش دستگاه آسانسور غیراستاندارد به دلیل عدم استانداردسازی و بیتوجهی به تذکرات مکرر کارشناسان استاندارد پلمب شد.
مدیرکل استاندارد لرستان با اشاره به اینکه تاییدیههای ایمنی آسانسور دارای اعتبار یک ساله است، بیان کرد: در صورت عدم انجام سرویس و نگهداری مستمر توسط شرکتهای مجاز و عدم بازرسی ادواری سالیانه توسط بازرسان تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد و تمدید تاییدیه ایمنی آسانسور، مسئولیت حوادث و سوانح احتمالی به عهده مالکین و مدیران ساختمانهای دارای آسانسور و شرکت طرف قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور مربوطه خواهد بود.
انتهای پیام