در سفر هیأت دولت به همدان، صدای الحاقی‌ها شنیده شد؟

پنجشنبه هفته گذشته مصادف با ششم مردادماه، رئیس جمهور و تعدادی از اعضای هیأت دولت در سی‌اُمین سفر استانی مهمان همدانی‌ها بودند. از جمله برنامه‌های رئیس دولت سیزدهم دیدار مردمی بود که در شهر همدان برگزار شد.

در حاشیه دیدار مردمی رئیس جمهور با همدانی‌ها در ورزشگاه شهید سلیمانی، اهالی سه روستای قاسم‌آباد، حسن‌آباد و علی‌آباد دیده می‌شدند که همچنان با الحاق روستاهای خود به شهر مخالف بودند.

آنها که از ابتدای الحاق اعتقاد داشتند نباید به شهر ملحق شوند، هنوز هم سعی می‌کنند فریاد مخالفتشان را به گوش هر مسئولی که به استان سفر می‌کند، برسانند و این بار مخاطبشان رئیس جمهور بود.

اهالی سه روستای نامبرده که حالا شهرنشین شده‌اند، معتقدند با ملحق شدن به شهر حاشیه‌نشین شده‌اند، اراضی کشاورزیشان از بین رفته، درآمد پایداری ندارند و مسئولان باید فکری جدی به حال آنها کنند.

گفتنی است؛ سال گذشته ایسنا برای تهیه گزارش به یکی از روستاها رفت و ضمن بازدید، با اهالی به گفت‌وگو نشست. قاسم‌آبادی‌ها اعتقاد داشتند از زمانی که روستایشان به شهر الحاق شده قیمت زمین آنقدر بالا رفته که دیگر معامله‌ای در آن انجام نمی‌شود. دامداری‌ها جمع شدند و فقط تک و توکی دامداری در منطقه وجود دارد.

آنها می‌گفتند قاسم‌آباد وقتی که روستا بود بهتر بود و الان همه چیز فرق کرده است. می‌گفتند از وقتی اینجا شهر شد صحراها و زمین‌های کشاورزی پر از معتاد شده است، زمانی که کشاورزی می‌کردیم هر کسی سر زمین خودش بود و معتادها جرأت نمی‌کردند به اراضی کشاورزی نزدیک شوند. به گفته اهالی حمل‌ونقل عمومی اصلاً در قاسم‌آباد وجود نداشت. در رودخانه فاضلاب جریان دارد و باید روی آن پوشیده شود، تا الان هم چندین بار مسئولان از آن بازدید کرده‌اند اما هیچ اتفاقی نیفتاده است.

آنها معتقد بودند معلوم نیست کسانی که تصمیم الحاق این روستا به شهر را گرفتند چه فکری کردند، اهالی بومی قاسم‌آباد وضعیت خوبی ندارند، دامداری‌ها با اخطار شهرداری جمع شدند و انگار کشاورزی هم باید تا چند سال دیگر جمع شود کشاورزان مشکل آب هم دارند و اجازه کشت و کار به آنها نمی‌دهند.

اعتراض ششم مردادماهی این سه روستا و درخواست آنها برای ابطال مصوبه الحاق روستاها به شهر نشان می‌دهد مشکلات در این سه نقطه که حالا دیگر جزء شهر همدان شده‌اند همچنان پابرجاست. حالا سوال این است آیا در سفر هیأت دولت به استان همدان صدای اعتراض آنها شنیده شد؟ اگر دیگر امکان ابطال مصوبه الحاق روستاها به شهر امکان‌پذیر نیست چه میزان بودجه برای رشد و پیشرفت این مناطق درنظر گرفته شد؟ و یا اینکه این مردمان و مشکلاتشان چقدر در اولویت استان و تخصیص بودجه است؟

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401050805983
  • خبرنگار :