غلامعلی حیدری- هفتم مردادماه در جلسه ستاد مدیریت بحران در روستای بارده، اظهار کرد: هشدارهای لازم به اعضای ستاد مدیریت بحران در استان و شهرستانها در جلسه اضطراری روز چهارشنبه داده شد و همین مسئله موجب شد که باوجود بارش سنگین تلفات جانی نداشته باشیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: در لحظات اولیه وقوع سیل در شهرستان بن و روستای بارده، نیروهای امدادی و خدماتی در منطقه حاضر شدند که اگر این اتفاق رخ نداده بود، قطعا شاهد تلفات جانی نیز بودیم، زائران امامزاده نیز خارج شدند.
وی با تاکید بر اینکه همدلی مسئولان در حوادث از آسیب به مردم جلوگیری میکند، گفت: میزان بارش در روزهای آینده افزایش پیدا میکند، بنابراین تمامی دستگاههای اجرایی باید در آمادهباش کامل باشند، تلفات مالی در روستای بارده با امدادرسانی به موقع به حداقل رسید.
حیدری با اشاره به اینکه مسئولان در جمع مردم آسیبدیده از سیل حضور پیدا کنند، عنوان کرد: مردم باوجود اینکه دچار آسیب شده بودند، به نیروهای امدادی نیز کمک رساندند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه معاون عمرانی، مدیرکل مدیریت بحران و سایر مسئولان مرتبط بدون هماهنگی از شهرستان بن خارج نشوند، یادآور شد: تقسیم وظایف بین دستگاههای خدماتی و امدادی صورت بگیرد، منطقه سیلزده برای امدادرسانی بهتر پهنهبندی شود.
وی افزود: پاکسازی امامزاده روستای بارده به ادارهکل محیطزیست سپرده شود، برای بارندگی پیش رو یک دستگاه گریدر در جاده روستا پیشبینی شود.
حیدری با تاکید بر اینکه باید برآورد دقیق از خسارت سیل در روستای بارده انجام شود، بیان کرد: برآورد خسارت در تمامی زمینههای زیرساخت، منازل مسکونی، مزارع کشاورزی، باغات، دامداریها، سدهای خاکی، قنوات و ... انجام شود، همچنین لایروبی مسیلها و معابر باوجود بارشهای پیش رو به سرعت در دستور کار قرار بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: اگر نیاز به توزیع اقلام خوراکی در روستای سیلزده بارده وجود دارد، هلالاحمر این کار را انجام دهد، منازل در معرض خطر با دستور دادستان تخلیه شود.
وی در پایان تاکید کرد: سدهای خاکی در شهرستان بن اگر نیاز به ترمیم دارد، هرچه سریعتر این اقدام صورت بگیرد، تلاش کنیم که حداقل خسارت مالی به خانوارها وارد شود.
در شهرستان کوهرنگ دو مفقودی در سیل گزارش شده است
در ابتدای جلسه ایرج کیانی- مدیرعامل جمعیت هلالاحمر چهارمحال و بختیاری با اشاره اینکه نیروهای امدادی بلافاصله پس از وقوع حادثه سیل در روستای بارده حضور پیدا کردند، اظهار کرد: ۵۰ امدادگر با ۱۰ دستگاه پمپ آبکش تاکنون آب سرازیر شده در نزدیک به ۵۰ خانه را تخلیه کردهاند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰۰ چادر، ۲۰۰ عدد پتو، موکب و سایر اقلام امدادی و خوراکی در منطقه برای توزیع مستقر شده است، همچنین یک اردوگاه برای اسکان اضطراری در این روستا برپا شد، اما سیلزدگان در منازل اقوام سکونت پیدا کردند.
کیانی بیان کرد: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت، در شهرستان کوهرنگ دو مفقودی گزارش شده است که تیمهای جستجو برای بررسی به این شهرستان اعزام شدهاند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از ۱۰ شهرستان استان، پنج شهرستان درگیر سیلاب شدهاند، یادآور شد: امدادرسانی در حال انجام است و برای تخلیه آب از منازل اقدامات لازم توسط امدادگران صورت میگیرد.
آب شرب روستای بارده سالم است
در ادامه احمدرضا محمدی- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یک تیم ۱۰ نفره در روستای بارده از لحظات اولیه وقوع حادثه حضور پیدا کردهاند، اظهار کرد: باوجود اینکه مسیر دسترسی به چاه تامین آب روستا تخریب شده بود، همکاران آبفا توانستند چاه را وارد مدار کنند.
وی افزود: چاه تامین آب واقع در نزدیکی امامزاده سیدمحمد بارده نیز دچار آبگرفتی شده است و درصدد هستیم که این چاه نیز وارد مدار شود، در حال حاضر تمامی روستا دارای آب شرب هستند و آب از نظر کیفی سالم است.
محمدی از اعزام دو دستگاه تانکر آبرسانی سیار به روستای بارده خبر داد و یادآور شد: اما نیازی به آبرسانی نداریم.
اعزام گروههای ارزیاب برای ارزیابی خسارات سیل بارده
در ادامه فرشید ریاحی- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: ماشینآلات از شب گذشته در روستای سیلزده بارده مستقر شدهاند، هفت اکیپ ارزیاب نیز برای ارزیابی خسارات وارده کار خود را آغاز کردند.
وی بیان کرد: یک دستگاه گریدر نیز برای پاکسازی معابر در روستای بارده مستقر شده است.
گاز ۶۰ درصد مشترکان روستای بارده وصل شده است
سلیمیان- مدیرعامل شرکت گاز چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه به تاسیسات شبکه گازرسانی در روستای بارده در پی وقوع سیلاب خسارت وارد شده است، اظهار کرد: در گام اول ایمنسازی شبکه در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: از ابتدای صبح وصل گاز مشترکان در دستور کار قرار گرفته است، در حال حاضر ۶۰ درصد گاز مشترکان روستا وصل شده است، تعدادی مردم تقاضا دارند که گاز وصل نشود و تا آخر وقت گاز وصل خواهد شد.
یک محموله خوراک دام در حال حمل به روستا برای تامین نیاز دامداران است
حسین برزگر- سرپرست سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه با اشاره به اینکه دو اکیپ در شهرستان بن در حال ارزیابی خسارت وارده به کشاورزان و دامداران هستند، اظهار کرد: یک اکیپ نیز برای برآورد خسارات وارده به جوی و جداول وارد عمل شده است.
وی بیان کرد: یکدستگاه بیل مکانیکی نیز برای لایروبی قنات روستای بارده پیشبینی شده و همچنین یک محموله خوراک دام نیز در حال حمل به روستا برای تامین نیاز دامداران است.
برزگر تاکید کرد: با همکاران صندوق بیمه برای بررسی خسارات وارده به کشاورزان و دامداران از فردا کار خود را آغاز خواهند کرد.
در ساعات اولیه شب گذشته برق عمده منازل روستای بارده وصل شد
در ادامه مجید فرهزاد- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: روز گذشته ۶ تیم برای رفع قطعی برق به روستای بارده اعزام و ساعات اولیه شب گذشته برق عمده منازل روستا وصل شد.
وی خاطرنشان کرد: امروز 10 مشترک که بدون برق هستند، پس از ایمنی برقدار خواهند شد.
باید یک پیشبینی دقیق از میزان بارشها در روزهای آینده داشته باشیم
عبدالرضا علیمحمدی- دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: برای ارائه خدمات به سیلزدگان یک تقسیم کار صورت بگیرد تا تداخل کاری صورت نپذیرد.
وی بیان کرد: باید یک پیشبینی دقیق از میزان بارشها در روزهای آینده داشته باشیم تا آسیبی به مردم وارد نشود.
علیمحمدی تاکید کرد: نیروی انتظامی امنیت مردم و اموال آنها در روستای بارده را تامین کند تا نظم در روستا برقرار شود، کمبود نیرو از سایر نقاط درخواست شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز چهارمحال و بختیاری با اشاره به بحث برآورد خسارات سیل، توضیح داد: تیمهای ارزیاب برآرود را بهصورت واقعی انجام دهند تا برای مردم مشکلی ایجاد نشود، در بحث ورودی جاده روستای بارده کنترلی صورت بگیرد تا مسافران وارد نشوند.
انتهای پیام