دبیر جامعه ایمانی مشعر:

نهضت سید الشهداء به دلیل حضور حماسی بانوان حفظ شده است

دبیر جامعه ایمانی مشعر گفت: نهضت سید الشهداء به دلیل حضور حماسی بانوان حفظ شده است.

رحیم آبفروش در چهارمین همایش دو روزه بانوان فعال در عرصه هیآت در مجتمع یاوران مهدی (عج) بعد از خیر مقدم به مدعوین محترم از سراسر کشور اظهار داشت: خواهران با برکت جستن از بارگاه معنوی حضرت معصومه (س) و در جوار مسجد مقدس جمکران و لبیک گفتن به مشعر، خود را برای ماه محرم آماده می‌کنند.

دبیر جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه این همایش یک دهه عمر خود را سپری می کند بیان کرد: از خادمان برگزاری این همایش که خالصانه تلاش کرده‌اند قدردانی می‌کنیم، قطعا شکل گیری شبکه خواهران می‌تواند برکات زیادی در این عرصه به همراه داشته باشد که امیدواریم ساختار آن به زودی در استان‌ها شکل بگیرد.

وی عنوان کرد: در جبهه خواهران تلاش‌های ارزشمندی شکل گرفته و برای حضور در این همایش 155 نفر در سایت ثبت نام کردند ولی در مراحل نهایی 250 نفر از خواهران پذیرش شدند، خوشبختانه فضایی معنوی برای حضور بانوان شکل گرفته است و در تلاش هستیم همایش در شرایط مناسبی برگزار شود.

دبیر جامعه ایمانی مشعر تصریح کرد: هیئات مذهبی، حریم‌های ارزشمندی هستند که برای حفظ این حریم مقدس باید تلاش کرد. در برگزاری این همایش‌ها نیز تجربیات خوبی به دست آمده است و وارد عرصه جدیدی از گفتمان شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کرونایی، باید به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هیئات در جهت حفظ سلامت عزاداران توجه خاصی داشت و در عین حال بتوان برنامه های خوبی را برای مخاطبان مختلف فراهم آورد.

دبیر جامعه ایمانی مشعر در مورد ضرورت توجه به مخاطبان در هیات ها گفت: ما مخاطب هیات را خانواده می بینیم و رکن خانواده، مادر است پس رکن اصلی هیات نیز بانوان به شمار می روند.

وی در این باره افزود: برگزاری همایش بانوان در آستانه محرم اهمیت زیادی دارد و ما باوریم رکن اصلی خیمه‌ها و هیئات خانواده محور، بانوان هستند و اگر این باور هنوز محقق نشده باید آن را محقق کنیم، هر چند شاید در فضای عمومی هیات ها این امر احساس نشود اما برای این باور تلاش کرده‌ایم و تاثیر آن را در طول سالهای گذشته دیده ایم.

دبیر جامعه ایمانی مشعر تصریح کرد: این امکان در اختیار بانوان قرار گرفته و باید از این فرصت به خوبی بهره بگیرند و بانوان چنین جایگاهی را به خوبی بشناسند و قدردان این منزلت باشند.

وی در ادامه به این موضوع اشاره کرد که قرار است فردا از کتاب آقای سلحشور پیرامون دفاع مقدس در آئین اختتامیه رونمایی شود او هم‌چنین بیان کرد: جنگ ما ظاهر و باطنی داشت، در پشت پرده این جنگ، خواهران و همسران و مادران شهیدان بودند چنان که نهضت سید الشهداء به دلیل حضور حماسی بانوان حفظ شده است.

دبیر جامعه ایمانی مشعر عنوان کرد: باید بتوانیم فضای حضور بانوان در هیات‌ها را به بهترین شکل احیا کنیم، این جایگاه وزین و ارزشمند که در اختیار خادمان هیئات بانوان است را باید قدر بدانیم و از آن صیانت کنیم.

وی ادامه داد: امروز هیات‌ها دارای نقشی اساسی و راهبردی در هویت بخشی به نسل جوان و نوجوان به خصوص دختران ما هستند.

ما باید به عنوان خادمین هیئات بتوانیم این عزت نفس و هویت را به دختران هیاتی خود منتقل کنیم اگر دختران هیاتی ما عزت نفس و هویت پیدا کردند در تندباد حوادث نمی‌هراسند و نمی‌لغزند.

وی خاطرنشان کرد: دختران ما باید بدانند که این چادری که بر سر دارند، شان و مقام و ارزش آنهاست. نگاه ما به چادر، ابزاری نیست، بلکه نگاه هویتی و کرامت‌مندانه و در عالی‌ترین سطوح انسانی است. اگر آنها هویت‌ خویش را بشناسد دیگر تحت تاثیر تبلیغات دشمنان قرار نمی‌گیرد و این چادر را کنار نمی‌گذارد.

وی گفت: چادر سنگری بزرگ، پوشش گفتمانی و سلاح مبارزه است. نسل امروز ما باید بدانند از چه رسالتی برخوردارند و از چه سنگری نگهبانی می کنند، بانوان مسلمان ایرانی ژنرال های سراپا مسلحی در برابر دشمن هستند و دشمن تلاش می‌کند زنان این سلاح ها را کنار بگذارند از این رو انواع کمپین ها را برای کنار گذاشتن چادر و حجاب به راه می‌اندازند.

دبیر جامعه ایمانی مشعر افزود: چادر تنها یک حجاب سنتی برجای مانده از گذشته نیست، بلکه سلاح است. اگر سلاح را از سرباز بگیرند پیروزی‌های بیشماری برای دشمنان رقم می‌خورد.

وی تاکید کرد: حجاب، نماد جامعه ایمانی است و زنان از جایگاه عظیمی برخوردارند که حتی مراجع و علما نیز چنین امکانی برای رسیدن به این منزلت را ندارند، در این عرصه مسئولیت اجتماعی بزرگی بر عهده زنان است و باید از این بار مسئولیت به خوبی صیانت کنند.

آبفروش بیان کرد: باید هیات ها و حسینیه ها پناهگاهی امن برای جوانان و نوجوانان باشد و بتوان در جذب این عزیزان تلاش کنند، بانوان در پشت صحنه نقش بسیار مهمی در هیآت ها دارند، همان طور که در طول دفاع مقدس نیز بانوان چنین نقش مهمی را در پشت صحنه و پشتیبانی از سنگرها برعهده داشتند، آنها با همه تلاش پشت پرده ستون جنگ را حفظ کردند و حضور حماسی بانوان حفظ شد.

وی عنوان کرد: دشمن در جهت استحاله این انقلاب و نظام در تلاش است، اگر جامعه خود را واکسینه کنیم در این جنگ نابرابر می‌توانیم موفق باشیم. در پایان قرن بیست و یک که عالم به سمت عصیانی شیطانی پیش می رود عده ای سر اعتقادات‌شان ایستاده‌اند و در ادامه عملیات بزرگ روح الله سرداران این قیام بوده‌اند.

دبیر جامعه ایمانی مشعر اظهار داشت: در این شرایط طبیعی است که دشمن برای دفاع از هست و نیست شان هر کاری انجام می‌دهد، در این برهه آمده اند که از نوامیس ما راهزنی کنند، در این میان اصل تبلیغ صبوری می خواهد و حضرت زینب(س) صبورترین است و صبوری نیز بزرگواری و کرامت می خواهد.

وی افزود: البته دشمن نیز سالها صبوری می کنند تا عالمان و مراجع تقلید و ارزشها را از ما بگیرند اگر دیروز با شهید کردن افراد جلو می آمدند، امروز دنبال تلفات هویتی هستند و از این طریق درصدد از بین بردن و خاموش کردن ما هستند.

آبفروش گفت: باید این بیداری را در حضور اجتماعی به خوبی نشان دهیم و مراقب باشیم دشمن از طریق خلاءهایی که وجود دارد وارد نشود، ما گاهی از خلاهای دینی و مذهبی که پر نکرده ایم لطمه می خوریم، در این مسیر باید در تربیت نیرو و توانمندسازی فرزندان از ظرفیت هیات‌ها استفاده کنیم.

وی عنوان کرد: متاسفانه در تولید محتوا دارای ضعف هستیم و در جذب مخاطبان نیز از ضعف رسانه ای رنج می‌بریم و از این طریق دشمن به تدریج وارد می‌شود و زخم می‌زند، آگاهانه یا ناآگاهانه عده ای در این بازی قرار گرفتند. برای کنار رفتن چادر برنامه ریزی‌های زیادی شکل گرفت، ما امروز باید مراقب فضای مجازی باشیم که مخاطب را از دست ندهیم.

دبیر جامعه ایمانی مشعر خاطرنشان کرد: دشمن برای فروپاشی امر خانواده برنامه ریزی می‌کند و برای سبک زندگی‌ها طرح می‌دهد حتی به ظاهر به زیست مومنانه متوسل می‌شود اما در واقعیت می‌خواهد نفوذ کند و برای فروپاشی خانواده و کنار زدن حجاب برنامه دارد.

وی تصریح کرد: هیت ها باید پناهی برای نوجوانان و جوانان باشند و با منطق صحیح روی گشاده آنها را بپذیرد و جذب کند برای این مهم نیاز خودسازی است. خودسازی مقدمه خودی سازی یا همان دگرسازی و بعد جامعه‌سازی است این سه قدم باید در هیئات مورد توجه قرار گیرد.

آبفروش ادامه داد: اگر هیات امن باشد و به نوجوان هویت و عزت نفس بدهد و برای وقارش، ارزش قائل باشد می‌تواند عامل جذب آنها شود.

هم‌چنین هیئات در مبانی باید مخاطب را مستحکم و توانمند سازد. اگر هیات بستر رشد و حرکت و تعالی شود می تواند هویت به افراد بدهد، اصل بر تدریج است باید صبور بود و برای یک به یک این عزیزان وقت گذاشت تا هر یک مسیر تعالی را بپیمایند و به بالاترین جایگاه انسانی برسد. با این دید کار کنید که قرار است شما یاران ویژه حضرت صاحب الزمان (عج) را پرورش دهید نه نیروهایی در حد سیاهی لشکر.  هیئات آخرین پناه و سنگر جوانان ماست و شما پاسداران و سرداران این سنگر هستید قدردان این جایگاه باشید تا با تعالی و رشد جوانان در این ماموریت احساس موفقیت کنید.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۵ مرداد ۱۴۰۱ / ۲۳:۴۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401050504445
  • خبرنگار :