به گزارش ایسنا، دکتر بهروز رحیمی در جلسه بازتوزیع و جمعبندی تعرفه گذاری خدمات پرستاری با حضور معاونان درمان و پرستاری وزارت بهداشت، گفت: هویت بخشی به پرستاری یک امر اساسی است که با اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۱ محقق خواهد شد. سالها قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بر زمین مانده بود. بیش از ۱۴ سال بود که قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از تصویب به مرحله اجرا نرسیده بود که در دولت مردمی دکتر رئیسی و با حمایتهای وزارت بهداشت به اجرا گذاشته شد.
وی افزود: معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اصرار دارد که قوانین بر زمینمانده نهتنها در حوزه پرستاری، بلکه در سایر حوزههایی که به امر خدمترسانی به مردم و کارکنان نظام سلامت مرتبط است را احیا و در راستای قوانین و مقررات و همچنین تأمین بودجه موردنیاز به اجرا برساند.
رحیمی با اشاره به قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و نحوه اجرای آن گفت: در حال حاضر مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان برای اجرا به این قانون اختصاص داده شده و بستههای خدمات پرستاری نیز تعیین شده است.
وی در ادامه گفت: تلاش ما بر این اساس بود که وزارت بهداشت ارائهدهنده خدمات باشد و بیمهها خریداران خدمت و درنهایت پرداختی در حوزه تعرفه گذاری خدمات پرستاری از جانب بیمهها انجام شود که در سال اول اجرا، این موضوع محقق نشد و تلاش ما این است که از سال دوم اجرا، این مهم عملی شود.
رحیمی با اشاره به اهمیت نوع عملکرد قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در پرداختی به پرستاران اظهار کرد: این قانون طبق بستههای خدمات پرستاری مبتنی بر عملکرد است و میزان عملکرد پرستار مبنای پرداختی به وی خواهد بود.
بنابر گزارش وبدا، وی در پایان گفت: با نظارت مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، زیرساختهای تعرفه گذاری خدمات پرستاری در سامانه HIS بیمارستانها تعریف شده و در حال اجرا است.
انتهای پیام