به گزارش ایسنا، دکتر امین بیگلرخانی درباره سامانه ملی باروری سالم گفت: وزارت بهداشت بر اساس ماده ۵۳ و ۵۴ قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» مکلف به طراحی سامانهای برای رصد وضعیت بارداری زنان باردار و مراجعه کنندگان به مطبهای پزشکان متخصص زنان و زایمان است. از طرفی پزشکان برای استفاده از پرونده الکترونیکی سلامت و نسخه نویسی الکترونیک چالشهایی داشتند که ما سعی کردیم با طراحی این سامانه پنل یکپارچهای را در اختیارشان قرار دهیم تا به راحتی به موضوع مربوط به نسخه نویسی و استفاده از اطلاعات مراجعات قبلی و سوابق پرونده پزشکی الکترونیکی بیماران دسترسی داشته باشند.
وی افزود: پزشکان علاوه بر اینکه به راحتی میتوانند در این سامانه نسخه نویسی الکترونیکی خود را انجام دهند، میتوانند سوابق مراجعات قبلی بیمار به مطب خود را هم ملاحظه کنند و در صورتیکه زیرساختهای قانونی فراهم شود خود افراد هم میتوانند به این سوابق دسترسی داشته باشند.
بیگلرخانی به مزایای این سامانه چند منظوره اشاره و اظهار کرد: این سامانه جزو اولین سامانههایی است که در آن امضای دیجیتال طراحی شده و به همین خاطر خیالمان از بابت مسائل امنیتی راحت است و بر اساس دستورالعملها، پزشکان با تخصصهای مختلف میتوانند از قسمتهای گوناگون سامانه استفاده کنند. باید توجه کرد که این سامانه در مرکز وزارت بهداشت بارگذاری شده است و مورد سوءاستفاده قرار نمیگیرد. پزشکان میتوانند بیماران نابارور را در گروههای نابارور علامت بزنند و مرکز وزارت بهداشت هم این آمار و اطلاعات را رصد میکند.
بیگلرخانی که در یک برنامه رادیویی صحبت میکرد، گفت: اگر بیمار، بیمه سازمان تأمین اجتماعی باشد، این سامانه اطلاعات بیمهای فرد را به سازمان بیمه تأمین اجتماعی هم ارسال میکند و یک قسمت مربوط به دریافت شکایات و پیشنهادات هم طراحی شده و مردم میتوانند از این طریق شکایات و پیشنهادات خود را مطرح کنند.
انتهای پیام