سید محمدرضا طالبی، شب گذشته ۲۹ تیر در کارگروه تخصصی ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت استان، اظهار کرد: جزیرهای عمل کردن در موضوع آسیب های اجتماعی، آسیبی جدی است که کارها را ضایع می کند، لذا باید مراقب کنیم که به آن مبتلا نشویم.
به گزارش ایسنا، وی با ضروری خواندن هم افزایی و تعامل بین دستگاههای مرتبط با حوزه آسیبهای اجتماعی و به ویژه دستگاههای فرهنگی، تصریح کرد: بیشتر نیاز داریم در این جوامع و محلات در کنار کار زیر ساختی، اقدامات فرهنگی انجام دهیم تا علاوه بر اقناع سازی افکار عمومی، رشد فرهنگی را نیز در این مکان ها شاهد باشیم.
معاون استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه با رشد فرهنگی در این جوامع، آسیبهای اجتماعی به حداقل خواهد رسید، یادآور شد: دستگاههای متولی امورات فرهنگی باید با یک برنامه ریزی منسجم، با توجه به اعتباراتی که به آنها تخصیص داده میشود و نیز اعتبارات سنواتی که طبق مصوبه هیئت وزیران دریافت می کنند، به این محلهها توجه ویژهای داشته باشند.
طالبی ادامه داد: انتظار بر این است که دستگاهها، طرحهای منسجم خود را به اشتراک بگذارند و اقدامات مفیدی را در این مناطق انجام دهند.
وی با بیان اینکه بخشی از آسیبهای اجتماعی جامعه نتیجه کم برخورداری در موضوعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است، گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درخصوص محلات کم برخوردار و موضوع حاشیه نشینی و مهاجرت از روستاها به شهر، دغدغههای فراوانی دارند که باید به آنها توجه شود.
گلایه از عدم برگزاری چندین ساله کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از افزایش آسیبهای اجتماعی در محلات کم برخوردار و توجه بیشتر به رفع مشکلات این مناطق باید دستگاهها هم افزایی داشته باشند، تصریح کرد: عدم برگزاری چندین ساله کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری استان یک معضل است و با توجه به این که کارگروه اجتماعی چندین سال است برگزار نشده، به همین دلیل بخشی از گزارش دهیهای ادارات، مربوط به اقدامات چندین سال قبل است.
طالبی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان باید میزان اعتبارات تخصیص یافته به هر کدام از دستگاههای اجرایی عضو کارگروه بازآفرینی شهری را به تکفیک به دبیرخانه حوزه اجتماعی بدهد تا برنامه ریزی درستی روی موضوع صورت گیرد، گفت: میتوان نظارتها را هم براساس آن اعتباراتی که تخصیص پیدا کرده، بر عملکرد دستگاهها انجام دهیم.
وی با بیان اینکه هر یک از کارگروههای بازآفرینی شهری اقداماتی که انجام دادهاند را به دبیرخانه ارسال کنند، گفت: تمامی اعضای کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری پیشنهاداتی را که برای کنترل، پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی در محلههای هدف دارند، به دبیرخانه ارسال کنند.
معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دستگاههای عضو کارگروه اجتماعی بازآفرینی شهری نظرات و پیشنهادات خود را درخصوص برنامههای محلات هدف طرح ۲۰۲۰ که اخیراً ابلاغ شده، برای برنامه ریزی لازم به دبیرخانه سازمان مدیریت ارسال کنند که این طرح ها در دبیرخانه بررسی شده و اعتبارات لازم برای آن در نظر گرفته شود.
طالبی تأکید کرد: دستگاههای متولی بازآفرینی شهری در برنامههای حمایتی و خدماتی خود، ضمن حمایت و استفاده از طرحهای سازمانهای مردم نهاد، از ظرفیت این تشکل ها در پیشبرد اهداف خود استفاده کنند؛ برای کاهش آسیبهای اجتماعی، باید از توان و ظرفیت مردم در قالب تشکلهای مردم نهاد، در احصاء و حل آسیبهای اجتماعی استفاده شود.
وی درخصوص سالن ورزشی محله موسی ابن جعفر نیز گفت: پیمانکار این سالن و سالنهای ورزشی مناطق کم برخوردار ، باید نهایت همکاری را با جوانان و نوجوانان محله داشته باشد و سالن را با کمترین هزینه برای استفاده در اختیار افراد محله قرار دهد.
انتهای پیام