سید علی معتمدیپور در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به محدودیتهای استفاده از مبارزه شیمیایی، با همفکری اهل فن روشهای تلفیقی با اولویت مبارزه غیرشیمیایی را در دستور کار قرار دادیم که یکی از موثرترین روشها، استفاده از تلهنوری در شکار پروانه برگخوار و جوانهخوار بلوط است.
وی افزود: ردیابی، پایش و کنترل آفت برگخوار سفید بلوط با جدیت زیاد در حال انجام است و هدف اصلی ما کاهش جمعیت انتقالی آفت است.
معتمدیپور با اشاره به وسعت بالای مناطق آلوده، تصریح کرد: بدون مشارکت جوامع محلی و سمنها، موفقیت عملیات ممکن نیست به همین دلیل جهاد کشاورزی آموزش و مشارکت مردم در مناطق جنگلی آلوده به این آفت را در راس فعالیتهای خود قرار داده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در مناطقی از شهرستان باشت و کهگیلویه از جمله بوستان، بهره عنا و آبدهگاه عملیات کار گزاشتن تله نوری و آموزش مردم در ساخت تلهنوری با امکانات اولیه انجام و نقش سازمانهای مردم نهاد پررنگتر شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، وی اضافه کرد: این عملیات از روزهای آینده و با کامل شدن پروانهها به صورت همهجانبه در مناطق آلوده انجام میشود که از این بابت به همکارانم در منابع طبیعی و حفظ نباتات سازمان خداقوت میگویم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، از مردم خواست تا با اهمیت دادن به عملیات نجات جنگلها، مثل همیشه مشارکت دلسوزانهای داشته باشند و با نیروهای جهاد کشاورزی به ویژه در بحث آموزشها همکاری کنند.
انتهای پیام