به گزارش ایسنا، وحید سلیمی در نشست هم اندیشی و توانمندسازی معاونین و روسای ادارات داوطلبان جمعیت هلال احمر با بیان اینکه این نشست با حمایت موسسات خیریه و بنگاههای اقتصادی برگزار شده است گفت: دو حوزه تخصصی که سازمان داوطلبان بر روی آن تمرکز دارد جذب و سازماندهی به اعضای آن است.
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر با بیان اینکه رویکرد جدید سازمان داوطلبان ایجاد زیرساخت نرم افزاری و به اشتراکگذاری ظرفیت بنگاههای اقتصادی است گفت: اکنون سامانهای به منظور اجرای ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران درحال به سرانجام رسیدن است و امیدواریم بهرهگیری از ظرفیت اشخاص حقوقی در این دوره به صورت عملی اجرا شود.
سلیمی با تاکید بر اینکه سیاست کلی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، تامین منابع انسانی و به روزرسانی چارت در استانها است گفت: چارت سازمانی هلال احمر باید متناسب با نیازهای امروز باشد، بر همین اساس بنا داریم برای حضور بیشتر داوطلبان در پروژهها و برنامهها بر اساس تخصص و رشته آنها سامانه جامع ارزیابی را راهاندازی کنیم.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر افزود: مهمترین امری که سازمان در دستورکار قرار داده است ساماندهی داوطلبان از نظر تخصص و رشته است تا در زمان بحران یا خدمات بشردوستانه بهترین بهره را از این افراد ببریم.
وی در خصوص دیگر اهداف سازمان داوطلبان نیز گفت: راهاندازی اپلیکیشن فعال برای عضویت داوطلبان و پیشبینی زیرساختهای لازم، ایجاد باشگاه داوطلبان، ایجاد درآمدهای پایدار با تکیه بر ظرفیت خیرین و اشخاص حقوقی و تسهیل در پرداخت حق عضویت از جمله اقدامات سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر است.
بر اساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، سلیمی ادامه داد: در پویش هلال احمر که از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد معادل با پنج و نیم میلیارد تومان کمک نقدی صورت گرفت که با محوریت خانههای هلال احمر بین نیازمندان در استان ها تقسیم شد.
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر با بیان اینکه بنا داریم در ارائه خدمات سلامت محور و معیشت محور پنج کمپین و پویش راهاندازی کنیم، گفت: با دستور مقام معظم رهبری دو هزار و ۲۰ منطقه محروم در کشور شناسایی شدند که چهار ارگان هلال احمر، بهزیستی، کمیته امداد و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) وظیفه کمکرسانی به این مناطق را دارند و هلال احمر نیز ۲۴۷ منطقه را باید خدمت رسانی کند.
رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر گفت: خوشبختانه ردیف بودجه خدمات حمایتی برای نیازمندان امسال احیا شد و مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه خدمات حمایتی و ۲۰۰ میلیارد تومان وام قرض الحسنه از بانکهای رسالت و مهر ایران نیز به هلال احمر اختصاص یافت تا به واجدین شرایط پرداخت شود.
انتهای پیام