به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، دکتر «سعید کریمی» در بازدید از بیمارستان در حال ساخت ۳۷۶ تختخوابی رازی ایلام، اظهار کرد: شعار وزارت بهداشت در دوره جدید، طرح عدالت و تعالی نظام سلامت است که یکی از شاخصهای عدالت در آن، محرومیتزدایی از مناطق محروم و کم کردن فاصله آنان با استانهای برخوردار خواهد بود.
وی افزود: ایلام یکی از استانهای محروم کشور است که در سالهای اخیر خوشبختانه اقدامات خیلی خوبی در حوزه بهداشت و درمان در آن انجام شده که احداث بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی نمونهای از این اقدامات است.
معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اگر چه مدت زمان احداث بیمارستان ۳۷۶ تختخوابی رازی طولانی شده، اما در صورت افتتاح و راه اندازی، میزان سرانه تخت بیمارستانی در استان را افزایش خواهد داد و باعث جبران برخی از کمبودها در حوزه درمان خواهد شد.
کریمی ادامه داد: معاونت درمان بر حسب وظیفه ذاتی خود خدمتگزار مردم شریف ایران و استان ایلام خواهد بود و اولویت ما این است که برای راه اندازی کامل بیمارستان رازی،امکانات و تجهیزات لازم را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایلام در سریع ترین زمان ممکن قرار دهیم.
وی تصریح کرد: برای اعطای مجوز پروانه بهره برداری به بیمارستان رازی، در کمیته ماده ۲۰ درمان وزارت بهداشت آن را مطرح خواهیم کرد و در روزهای آینده مسئله پروانه بهرهبرداری بیمارستان حل خواهد شد.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: با توجه به گستردگی بیمارستان و پلانهای موجود؛ سعی شود که فاز به فاز افتتاح گردد و بیش از اربعین، بخشهایی همچون اورژانس و داخلی در آن راهاندازی شود تا در ایام تردد زائران، در این بیمارستان به مراجعین و بیماران خدمات دهی انجام گیرد.
کریمی در رابطه با مسئله نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان رازی گفت: در بحث نیروی انسانی برای این بیمارستان، با معاون محترم توسعه وزارت بهداشت رایزنی خواهیم کرد.
وی در خصوص دستگاههای ام. آر. آی و سنگشکن در استان گفت: وجود یک دستگاه ام. آر. آی در سطح استان برای خدمت به جمعیت ۶۰۰ هزار نفری کم است و قطعاً در این راستا به استان توجه ویژهای خواهد شد. همچنین از طریق مشارکت، یک دستگاه سنگشکن به استان اختصاص خواهد یافت تا خدمات مربوطه در سطح استان به بیماران ارائه شود.
کریمی در بحث دستگاههای تشخیصی درمانی، گفت: دستگاه سی تی اسکن بیمارستان رازی در صورت نصب می تواند خدمات دهی مناسبی به جامعه هدف داشته باشد. ضمن اینکه یک دستگاه سی تی اسکن نیز به شهرستان ایوان اختصاص یافته که انشاءالله در آینده به دانشگاه تحویل داده خواهد شد.
وی گفت: برای اختصاص یک دستگاه آیآرسیپی به استان، اگر متخصص آن در استان وجود دارد، اقدامات اولیه مربوطه انجام شود تا از طریق وزارت بهداشت به استان این دستگاه اختصاص یابد.
وی با اشاره به اینکه اختصاص ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار به وزارت بهداشت، در مدت اندک یک یا دو ماهه در تاریخ این وزارت بیسابقه است، گفت:این اعتبار در سطح وزارت و دانشگاهها توزیع خواهد شد که از طریق آن میتوان بخش اعظمی از مشکلات دانشگاهها در حوزه اعتبارات از قبیل کارانه، بدهیهای دانشگاهها، بدهیهای دارویی و.... پرداخت شود.
انتهای پیام