به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلیمو، متن این سوالها به شرح زیر است:
۱- ایجاد هر ساختاری در سطح ملی و فرادستگاهی مانند ساترا، نیازمند قانون تاسیس یا قانون تشکیلات با وظایف و اختیارت روشن است. لطفا در این خصوص شفافسازی شود که کدام مرجع قانونگذاری یا تدوین مقررات در کشور به این مهم اهتمام ورزیده و سند مورد نظر برای اطلاع عموم رونمایی شود.
۲- آیا از اصطلاح فنی-فرهنگی «صوت و تصویر فراگیر» در مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی یا شورای عالی فضای مجازی تعریف دقیقی ارائه شده است یا خیر؟ آیا پلتفرمهای نمایش درخواستی، شامل این تعریف میشوند یا خیر؟
۳- آیا منطقی است که ساختاری منقبض، کند و ایستا، خود قوانین و اقلیم حکمرانیاش را تعریف کند، خود اجرا کند و خود هنگام مناقشه و اختلاف، مرجع رسیدگی به تخلفات باشد؟ بخش خصوصی چگونه میتواند با چنین تنظیمگر ذینفعی رابطه منطقی و حرفهای داشته باشد؟
ما از تنظیمگری منصفانه و نظارت دغدغهمندانه بر مبنای ضوابطی شفاف و روشن استقبال میکنیم ولیکن انسداد ایجاد شده را محصول عملکرد بیضابطه ساترا و عدم تمایل این مجموعه به قانونمند شدن توسط مراجع ذیصلاح میدانیم.
سعید مقیسه رییس ساترا در مصاحبه ای با یکی از رسانه ها نامه منتشر شده برای برخورد با پلتفرمهای متخلف را تایید و اعلام کرد که نتایج اقدامات رسانه ای خواهد شد. ایسنا همچنان پیگیر مصاحبه با این مقام مسئول است.
در این زمینه بخوانید:
نامه عجیب ساترا به رییس صداوسیما
واکنش تهیهکننده «یاغی» به نامه ساترا
من همچنان به صحت این نامه شک دارم
انتهای پیام