سیدجلال ملکی در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: ساعت ٢٠:٢۵ جمعه ٢۴ تیرماه یک مورد حادثه گیر کردن دست در یک چرخ گوشت صنعتی ازسوی عوامل بیمارستان به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اطلاع داده شد که بلافاصله پس از آن گروه نجات شماره یک سازمان به بیمارستان امام خمینی (ره)اعزام شد.
وی ادامه داد: ظاهراً این فرد را از باقرشهر به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران انتقال داده بودند و برای اجرای عملیات جداسازی چرخ گوشت با آتش نشانی تماس گرفته شده بود.
ملکی گفت: مصدوم مرد جوان حدودا ٣٠ ساله ای بود که تحت نظر کادر درمان قرارداشت و دست راستش از مشت به پایین داخل چرخ گوشت صنعتی گرفتار شده بود. اقدامات اولیه درمانی روی این فرد صورت گرفته بود و آتش نشانان در یک عملیات بسیار حساس با توجه به اینکه این چرخ گوشتها غالبا بدنه چدنی دارند عملیات رهاسازی دست را آغاز کردند.
وی افزود: کوچکترین بی احتیاطی در این دسته از عملیات موجب می شود که آسیب بیشتری به اندام آسیب دیده فرد وارد شود. پس از مدتی تلاش آتش نشانان بدنه چرخ گوشت را برش دادند و دست فرد را که از ناحیه انگشت آسیب زیادی دیده بود خارج کردند.
سخنگوی آتش نشانی تهران اظهار کرد: فرد مصدوم برای ادامه روند درمانی تحویل کادر درمان شد.
وی افزود: چند سالی است که حادثه چرخ گوشت خانگی بسیار کم شده است مگر در مواردی که دست کودکان داخل چرخ گوشت گیر کرده است چرا که در دهههای اخیر تغییراتی در ساخت چرخ گوشتها ایجاد شده است و آگاهی افراد نیز بیشتر شده است. هر از گاهی شاهد وقوع حادثه گیر کردن دست افراد در چرخ گوشتهای صنعتی هستیم که معمولا در قصابی و رستورانها رخ میدهد. این چرخ گوشتها به گونهای طراحی شده است که به راحتی دست فرد داخل آنها قرار می گیرد.
ملکی گفت: این چرخ گوشتها قدرت زیادی دارند و میتوانند به استخوانها نیز آسیب بزنند بر همین اساس به افراد توصیه میکنیم مراقبت لازم را داشته باشند.
انتهای پیام