سرهنگ محمدرضا یاری در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر لزوم برخورد با موارد بدحجابی در سطح جامعه گفت: پلیس در برخورد با مظاهر بدحجابی و بی حجابی به وظایف قانونی خود قاطعانه عمل خواهد کرد.
یاری در تشریح طرح های پلیس برای برخورد با این معضل گفت: در مجموعه پلیس طرح های مختلفی برای برخورد با پدیده بدحجابی و بی حجابی داریم که از جمله آن فعالیت اداره آموزش و مشارکت است که کار فرهنگ سازی و آموزش همگانی در این زمینه را برعهده دارد.
وی افزود: علاوه بر آن گشت های امنیت اخلاقی به صورت محسوس و نامحسوس فعالیت دارند و به مواردی که جنبه مجرمانه نداشته باشد، تذکر می دهند.
یاری خاطرنشان کرد: چنانچه در حین گشت زنی مواردی مشاهده شود که نوع پوشش فرد افکار عمومی را جریحه دار نموده و جنبه مجرمانه داشته باشد، قطعاً مراتب به مراجع قضایی ارجاع می شود.
معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه افزود: طرح دیگری که چند سالی است درحال اجراست طرح سامانه "ناظر یک" است که موارد کشف حجاب در خودرو را رصد می کند.
یاری گفت: از طریق دوربین ها و اعضای سامانه موارد کشف حجاب در خودرو گزارش شده و بلافاصله برای صاحب خودرو پیامک صادر شده و به پلیس امنیت اخلاقی ارجاع می شود.
این مسئول گفت: در پلیس امنیت اخلاقی از افراد متخلف تعهداتی مبنی بر عدم تکرار چنین تخلفاتی گرفته می شود و در صورت تکرار، برخوردهای قانونی دیگری برای فرد اعمال می شود.
یاری اظهار کرد: کنترل مراکز اقامتی، پارک ها و تفرجگاه ها، مراکز خرید و فروش، تالارها، اماکن عمومی و ... نیز به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار داشته و برابر قوانین وضع شده با افراد متخلف رفتار می شود.
وی افزود: در کنار اینها اداره مشاوره و مددکاری هم داریم که توسط مراجع قانونی افراد بی حجاب و بد حجاب به آن اداره معرفی و ضمن ارائه خدمات مشاوره ای، تست های روان سنجی اخذ و نتیجه به مراجع خواهان اعلام می شود. در مواردی هم مشاهده شده که افراد شخصاً برای دریافت خدمات مشاوره ای در حوزه عفاف و حجاب به مرکز مشاوره و آرامش معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس مراجعه می کنند.
یاری در ادامه با بیان اینکه تنها برخورد انتظامی با بدحجابی و بی حجابی کافی نیست، تاکید کرد: برای حل این معضل باید اقدامات ایجابی یا فرهنگی بیشتری صورت گیرد.
وی افزود: همین که خانم های محجبه در سطح بازار به سختی و یا با قیمت های گزاف می توانند نسبت به تهیه البسه مورد نیاز خود اقدام نمایند، نشان می دهد که سایر دستگاه های متولی باید تلاش بیشتری در زمینه عفاف و حجاب داشته باشند.
معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر قیمت چادر که بعنوان حجاب کامل تلقی می شود به شدت بالا رفته، اما قیمت البسه نامناسب که دارای پوشش کامل نمی باشند، در مقایسه با حجاب کامل بسیار پایین بوده و این نشان می دهد که باید بازار را در این زمینه مدیریت کرد.
یاری گفت: اگر در سطح مدارس و دانشگاه ها چادر و مانتوی مناسب به قیمت مناسب و با تخفیف عرضه شود، قطعا اکثر قریب به اتفاق دختران و زنان جامعه اسلامی ما طالب آن خواهند بود.
این مقام انتظامی با اشاره به نقش بسیار مؤثر خانواده ها در حوزه عفاف و حجاب خاطر نشان کرد: قبل از همه اینها خود خانواده ها هستند که باید روی این مسئله اهتمام ویژه داشته و همه باید بدانند که حجاب مسئله اجتماعی است و عدم رعایت آن قطعاً به بنیان خانواده ها و جامعه آسیب می رساند.
وی ضمن تقدیر از فعالیت های رسانه ای، نقش اصحاب رسانه در بهبود وضعیت عفاف و حجاب را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: در راستای فرهنگ سازی و مقابله با جنگ نرم دشمن در حوزه عفاف و حجاب، رسانه ها می توانند اقدامات تأثیر گذاری داشته باشند.
انتهای پیام